Малки дами внимавайте: 10 причини, поради които е толкова страхотно да бъдеш малка жена!

Малките жени изпитват трудности в живота? Тотални глупости! Има много предимства да си малък. Просто нямате представа, че сте там горе.

Като малка жена тук и там в живота има предизвикателства. На концертите имате потни подмишници и шофирането се превръща в истинско приключение, когато просто не можете да погледнете над волана. Но има и безброй моменти, когато е страхотно да бъдеш с няколко сантиметра твърде малък. Принадлежите ли и вие към дребните жени?? Не се безпокой! Ето 10 причини да си малък е забавно.

Причина 1: Флиртът е лесен

За пореден път не можете да стигнете до кутията със зърнени храни на горния рафт в супермаркета? Защо винаги трябва да е на върха? Няма повече вълнение! Просто си поговорете с сладура в магазина и вижте дали той може да е достатъчно добър да ви предаде пакета. И поискайте номера му отстрани.

Причина 2: високи токчета и отново високи токчета

Покажете петите си! Лесно можем да облечем най-красивите и най-високите високи токчета, защото въпреки високите обувки все пак сме най-малките.

Причина 3: Абсолютно място за краката

Защо всички винаги се оплакват, че имат толкова малко място за краката в самолета или в киното? Тук има много място. А седенето в средата на задната седалка в колата също не е проблем за малките жени.

Причина 4: Големият избор

Малките жени събуждат защитния инстинкт у мъжете. джакпот! Освен това те имат много по-голям избор от големите си приятели, защото почти всеки човек е по-голям от тях. Твърде малък? Няма никакви! Нито при мъжете, нито в обувките.

Причина 5: Жалко число винаги дърпа

Всички помагат на малките жени - просто защото сме толкова сладки. Извинението „Извинете, толкова съм малка и не виждам нищо. Мога ли да продължа напред "просто продължава да дърпа.

Причина 6: „Мога ли да видя вашата лична карта, моля?“?"

Независимо дали купувате алкохол в супермаркета или на входа на дискотеката - малките жени често се оценяват по-млади и, както всички знаем, от определена възраст това е балсам за душата.

Причина 7: Всичко зависи от вашата стойка

Крив гръб? Ние незнаем! Малките жени имат правилна стойка. В края на краищата не трябва непрекъснато да се навеждаме някъде.

Причина 8: последен етаж? Защо, със сигурност

Леглото от детството, стара селска къща, таванското помещение? Там, където другите просто не се вписват от височината, ние можем да намерим място навсякъде. И то без да си блъскаме главите.

Причина 9: криеница? Няма проблем

Бившият и новата му приятелка са на бара? Без паника! Като малка жена можете много бързо да се скриете зад високи хора.