Е 2. Избор на паркет?

С паркет от 2-ри. Wahl може да ви спести много пари, без да се налага да приемате твърде голяма загуба на външен вид. Правните насоки и стандарти за паркетните повърхности са доста строги в Германия и дори незначителни отклонения водят до заглавие като 2. избор.

Оптични дефекти и интелигентно полагане

Почти всеки паркет, който е втори. Предлага се избор, няма механични дефекти, както в точността на монтажа или връзките в сглобяемия паркет. Класификацията се отнася предимно до зрителни дефекти, някои от които са незначителни и едва забележими в естествения повърхностен модел на паркета.

  • Прочетете също - паркет и ламинат в сравнение
  • Прочетете още - Дълги ленти паркет
  • Прочетете също - паркет и битова среда

Ако обезцветяване или неравности в паркетните елементи на 2-ри. Предлагат се опции, можете умело да поставите тези отделни парчета чрез предварително планиране, така че дефектите по-късно да бъдат покрити от килими или мебели. Отстъпките в сравнение с 1-ви. Изборът може да бъде над петдесет процента, което означава, че закупуването на около десет процента потенциал за отпадъци все още си струва.

Опис и доставка

Паркет 2-ри етаж. Wahl обикновено се предлага само във фиксирани единици, така че трябва да потърсите инвентара на доставчика. Има смисъл да попитате за няколко доставчици и когато сте намерили артикул, който отговаря на вашите изисквания и отговаря на вашия вкус, винаги трябва да купувате веднага, тъй като дилърите 2. Изборът не може да резервира или гарантира.

Обикновено се използва паркет от 2-ри етаж. Изборът се доставя в неутрална опаковка без етикет на производителя или името на продукта. Гаранцията и гаранцията за покупката трябва да бъдат взети от условията на продавача.

Цени на избрани доставчици (към 2013 г.)

Многослоен паркет
Естествен бук дърво и строителни материали24.де 15,99 EUR / кв.м
Щракнете паркет лента под бук parquetandmore24.де 19,99 EUR / кв.м
Паркет от масивно дърво
Букови селски кубчета паркет-директен.нето 12.50 EUR / кв.м
Естествени дъбови клечки паркет-директен.нето 15,71 EUR / кв.м

Завод на производителя

Повечето производители предлагат паркет 2 клас. Опцията също е франко завода, която може да ви даде още по-евтини оферти без маржа на печалбата на дилър. Производителите обикновено не полагат големи усилия, за да продават своите 2. Избор на продукти. За обещаващ изгоден лов посетете производителите по време на фабричните часове за продажба с превозно средство, което може да побере количеството паркет, от което се нуждаете. Можете да видите, купите и вземете със себе си висококачествен 2-ри клас паркет. Донесете избор за под 15 евро на квадратен метър.