си струва сглобяема къща като двуфамилна къща?

За всички видове, било то едно семейство, двойна или тераса къща, двуфамилната къща се отличава като един от най-популярните варианти. Но защо? В тази статия ще научите какви предимства предлагате двуфамилни къщи и как тя може да бъде построена като сглобяема къща.

Какви предимства има двумесечна къща?

Вероятно най-голямото предимство на двумесечната къща е, че има няколко поколения на семейно място: след като са стари, не само се намират, но и децата им и евентуално и внуци са в къщата. Това създава познато, "свързано" атмосфера и поддържа цялото семейство заедно.

  • Прочетете също - е Friesenhaus на стойност сглобяема къща?
  • Също така четете - струва голяма къща като сглобяема къща?
  • Прочетете и - самостоятелната къща като сглобяема къща

Така че имате два напълно отделни апартамента, които лесно могат да уредят потреблението на енергия поотделно и в много случаи дори имате собствен вход. Така че собствената поверителност е осигурена; Важен принос за безсвободения и спокоен живот.

В допълнение, изграждането на двуфамилна къща е по-ефективно от това на една отделна къща: необходимата земна площ обикновено е незначителна от самостоятелна къща и къщата се наблюдава на дневната, по-евтина от самостоятелна къща.

Разходите са по-високи?

Тъй като двуфамилната къща изисква повече материал и натоварване в интериорния дизайн, разходите, разбира се, са по-високи от една отделна къща. Ако някой изчисли общата цена, след това на квадратен метър, двуфамилна къща обикновено е по-евтина.

До ключ или разширителна къща?

Ако погледнете в списъците на сглобяемите доставчици, обикновено намирате две награди: първото, обикновено значително по-евтино от второто, се отнася до така наречената експанзия: всички произведения на интериора, от боя до всички линии и връзки, имат направени сами.

Втората награда се отнася до до ключ, така че директно готова къща. Особено с двуфамилна къща, където усилията на вътрешната конструкция отново е по-висока, отколкото в една отделена къща, трябва да изберете варианта до ключ.

Освен ако не са изработени много мотивирани и надарени: с помощта на познанства или приятели, можете да спестите много пари, ако сте взели сами в интериорния дизайн; Скъпа часови заплата на сглобяемия доставчик на къща елиминира.

Втори апартамент като източник на приходи

Но дори и да не искате да използвате двуфамилната къща за няколко поколения, може да е полезно: разчитате на втория апартамент, изграждане на дългосрочен източник на доходи.
Друга възможност е продажбата на втория апартамент: начин да се получи значителна част от строителните разходи отново "чист".

Както и вие решавате: двуфамилна къща основно предлага някои осезаеми ползи, които правят изграждането на такава къща, полезна.

Съвети и трикове цените на различните сглобяеми доставчици на къща могат да варират значително: така сравнете някои доставчици, преди да решат; Особено с двуфамилни къщи, разликите са значителни.