Love Island 2021: Jellsucht Drama вече в Епизод 1

В тазгодишния сезон на куполното шоу "Love Island" вече има в първия епизод за ревнива сцена между Бианка и Брено. Причина за това е Granate Livia.

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Esther Pistorius

В понеделник вечер, първият епизод на новия сезон "Love Island" Ran. Отново тази година, изглежда, че е скучна. Това вече се характеризира с първия епизод на куполното шоу, където става дума за ревнива сцена.
Кандидатът Брево първо решава за кандидат бианка. Двамата просто се опознават като водещ jana ina идва с лоша новина за ъгъла. "Това е гранада", обявява тя.
Да не би и: Това ли е "любовният остров" - кандидат на новия бакалавър?
Скоро след това, Granate Livia твърди в дълбокото, златната част във вилата и осигурява силно. И Ливия го е изтъркал на Брево.

Брево флиртува ливиа яростно

Това Брено всъщност е избрало Бианка, изведнъж го впечатли малко, защото ливия отива изцяло: той я кани с горещи танцови стъпки и дори привлича ризата си, за да ви представи шестпак.
Четене Съвет: Любовен остров: Мелвин и Киара обявяват любовта си
След това Bianca избухва почти ревност. Тя казва: "Аз не съм ревнив тип. Но вече бях щастлив, ако прекарва времето си с мен. Аз съм единственият тук на "любовния остров" и това би било доста досадно!"