'Остров на любовта ' - Хенрик: Срамува ли се от поведението си във вилата??

Кандидатът за „Остров на любовта“ Хенрик вероятно е подценил медийния шум за неговата личност. Внукът на политика вече се притеснява за репутацията си.

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Естер Писториус

Четири седмици горещ флирт и купони свършиха. Кандидатите от „Остров на любовта“ се завърнаха в родината си. Малко преди края във вилата имаше малко амортисьор за Хенрик: той получи видео съобщение от брат си Карол. В Karól нека се знае, че родителите на братята вероятно са по-малко ентусиазирани от представянето на Хенрик в шоуто за запознанства.
Катастрофа за Хенрик. Новината развали последните няколко дни на шоуто на купола. Изглежда, че жителят на Кьолн е подценил медийния шум за себе си.

Хенрик е внук на политик

Хенрик произхожда от добро семейство: семейството му е много уважавано. Неговият дядо, Герхард Столтенберг, е бил известен политик на ХДС и дори премиер на Шлезвиг-Холщайн приживе.
Прочетете също: "Остров на любовта " - Победител: Какво следва за Мелина и Тим?
Не е съвсем типично, че внукът на политик участва в "Островът на любовта ". Още преди излъчването на телевизионното предаване родителите му не бяха много ентусиазирани от участието на сина си, каза русото момче на своите исландски колеги.
Но те не знаеха доколко синът им ще поляризира в шоуто. За напомняне: Хенрик имаше единствения секс пред камерите в частния апартамент с кандидата Аурелия. Но след това той веднага се сдоби с нова любовна връзка с кандидата Сандра. Той винаги е бил фокус на по-малките драми и вилата мачо par excellence.
Благодарение на видео съобщението на брат си, Хенрик изглежда се е върнал към реалността: "Не го имах на екрана с пресата и обществеността. Това беше глупаво от моя страна ", обобщава той. Изглежда много загрижен за това какво чувстват родителите му към него сега.
Прочетете също: Остров на любовта: кандидатът Джулио рухва пред камерата
Самопровъзгласилият се "Бон Шлонцо" Хенрик също е голяма тема за останалите кандидати: „Трябва да загубите репутация - преди всичко той беше единственият, който наистина правеше секс пред камерата“, заяви кандидатът и победител в шоуто Тим.

Може да работи със Сандра

В края на шоуто обаче флирт машината изглежда е опитомена: При кандидат Сандра той очевидно е намерил истински партньор, с когото е сериозен. Двамата изглежда много се харесват и се опитват да продължат връзката си след времето на 'Островът на любовта '. Може би това може малко да спести настроението в къщата на Столтенберг.