Любовта на безпокойство? Така че получавате забавлението в леглото обратно

Връзка без секс? Това не е възможно, много мислят. Но със сигурност някакъв възел кимване. Защото затихването в леглото може да има много причини и да свършват повече двойки, отколкото си мислите.

Честотната лента на това, което е известно като "едва ли секс", със сигурност е голямо и изключително субективно. Разбира се, след големия период на любов, в който едва ли можете да оставяте пръстите си един от друг, само времето, в което човек спи много по-рядко. И в някакъв момент е веднъж седмично, веднъж месечно и по-малко.

Има достатъчно проучвания, които показват, че много двойки имат сексуален живот. Особено когато се роди дете, EBBE преобладава в немските спални. Но не само бебето плаче и умора води до това, че вече не сте през езерата. Също така медицински причини, стрес или конфликти между двете могат да бъдат отговорни за това. Често и двамата партньори не знаят как може да дойде - това е просто това.

Само засяга малко малцинство? Не съвсем: Онлайн агенция за запознанства Elitepartner има с Института за изследване на пазара Fittkau и Maaß 10.000 души поискаха сексуалния си живот. Според проучването има два лагера: половината от двойките правят секс поне веднъж седмично, трета, от друга страна, се издига само веднъж месечно или рядко в кутията. Има ли деца там, това е дори рядко: всяка четвърта родителска двойка дори не прави секс веднъж месечно.

Който има достатъчно интереси, също обича без физика и е доволен от платоничните отношения, които не трябва да променя нищо. Въпреки това, който страда по-долу, партньорът хърка до него, вместо да отиде в прането, който трябва да промени нещо. Защото любовта без няколко ласки прави най-малкото взаимоотношения в дългосрочен план. Те са важни, защото укрепват връзката неминол.

Така че, ако е уловил себе си? Ето няколко съвета:

1. Говоря

Ако и двата въпроса защо другият не прави първата стъпка и не изглежда да има време или желание за секс, разочарованието е страхотно. Там просто помага да се говори. Липсва и другият? Той знае, че всъщност харесвам, но често просто не главата му? Той знае, че сексът ми липсва? Всеки, който страда от половия поток, но мълча, рискува, че един от тях търси секс от връзката в някакъв момент.

2. За съжаление трябва да останем навън

Кой е наоколо в немските спални, често получава кризата. Там не само телевизорът е очевиден, но и iPhone на нощното шкафче, компютърът в леглото, детските играчки, разпръснати навсякъде в стаята и навсякъде, които не са малко спални, по-скоро камера, като място за почивка - и еротизъм.

Ето защо: всички досадни фактори за повреда вече са в спалнята. Навън! Вместо това просто осигурява повече уют, красиво спално бельо (и бельо), просто си лягайте по-рано и годовете на любимия човек.

3. Забави

Сексът не трябва да се случва с лост, но може да започне с нежен масаж или няколко деликатни газове. Никой не очаква, че ви разкъсват дрехите от тялото. Можете да се прегръщате в ръцете му и да рисувате ръката му над кожата му. И накрая, за да се позволи физическиства и близостта е първото важно начало ...

4. Отделете време един за друг

Дългият списък със задачи, стресът на работното място, договора във фитнеса или неоторизиран апартамент: винаги има нещо, което плува и изглежда по-важно от желанието за партньора. Глупава грешка! Защото какво прави по-забавно: покс или почистване? И така. Следователно двойките трябва да отделят време един за друг. Не си лягайте до едно очи и спешно трябва да спите, за да бъдете годни за следващия ден. Не е все още в леглото или проверете работните книжа. Това е всичко общо неприятно.

5. От рутина!

За съжаление вие ​​сте навик животно. Когато спалнята се превърна в безземна зона и сте пасяли да заспите като Brüderlein и Sistellin един до друг, не е лесно да се промени отново. Ето защо, рутинните катастрофи чрез промяна на външните обстоятелства: шофиране през уикенда, прави романтична екскурзия и наема хотел или секс в непознати места в къщата. Това помага за "първото" време.

6. Flashback

Можете да призовете на древни времена, когато става въпрос за връщане на секса. Главното кино може да бъде изключително секси. В края на краищата, един беше гореща любяща двойка. Възстановятелят със сигурност не е с натискане на бутон, но в крайна сметка е достоен за всички усилия, или? Ето защо, заедно, точно както по-рано, се забавлявайте, може би просто пийте един над жаждата и след това отидете при него по пътя към пералнята. Какво трябва да се случи? Знаете и обичате. Така се затича на човека!

От човек на човек 5: мислене мъже наистина за sextoys

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Aischa Butt