Мебели от боклук - дизайнерски парчета за креативни любители

Трябва да имате идеи, точно това е мотото на дизайнерите. Но в много случаи, като домашен майстор, можете да създадете и страхотни дизайнерски мебели с поглед към обемистите отпадъци на съседа. Независимо дали са рафтове и маси, изработени от стари дървени палети, или странична маса, изработена от барабан на пералня, на практика е възможно почти всичко. Просто трябва да дойде на ум. Ето няколко примера и предложения.

Обемисти отпадъци или складове за мебелна конструкция?

Някои неща от обекти от обемисти отпадъци вече са виждани много пъти. Ето защо е важно да мислите нестандартно и наистина да развивате нови идеи. Понякога обектите трябва да лежат малко, докато възникне една идея. Като гореспоменатата перална машина барабан. Като странична маса те често съществуват, но като абажур или като рафт от множество барабани, свързани с резбовите пръти (14.50 € в Amazon *), можете да ги видите рядко.

  • Прочетете и - градински мебели персонализират саморегистралните идеи за вашата градина
  • Прочетете и - градински стол отменя и подобрява грижата за грижа
  • Също така четете - възстановяване на стол за палуба

Ако видите твърд случай от обемисти отпадъци, ще видите следващия си стенен рафт, който можете дори да затворите. За тази цел куфарът просто се завинтва до стената и е снабден с малки дървени граници вътре.

Палет

Много обекти могат да бъдат направени от палети. Има чудесни възможности, от скринове с плоски чекмеджета до масички за кафе и футон легла, направени от палети. Поставете вертикално, можете да използвате някои цветни кутии, за да изградите преграда за стая, която също служи като билкова градина. Този екран за поверителност е популярна мебел, особено на терасата.

Не всички боклуци са създадени равни

Многобройни страхотни идеи за мебели могат да бъдат реализирани не само от обемисти отпадъци. Какво ще кажете например за странична маса, направена от стари записи? Или държач за кухненски ролки, също направен от една или повече плочи. В крайна сметка едва ли някой го чува в наши дни и дори да го чуе, вкусът в музиката се е променил с течение на времето.

Какво трябва да събирате за вашите проекти:

  • Записи
  • Дървени палети
  • Кабелен цвят
  • Барабани на перални
  • Труден случай
Съвети и трикове Най-важният съвет: тренирайте окото си. Продължавайте да проверявате идеите на Google за мебели, изработени от рециклирани материали. Докато минавате покрай купчина обемисти отпадъци, бързо ще забележите нещо, което може да ви е необходимо за следващия ви проект. Дори и да не знаете какво да правите с определена част, ако ви хване окото: вземете я със себе си! По-късно съжалявате само за парчетата, останали отстрани на пътя.