момичета, носи каквото си искаш!"- Можем да подпишем посланието на този ученик така

Една млада жена е поставила задача да покаже, че човек може да носи като крива жена, каквото искате - без значение какво казват другите!

По някаква причина ние ни нараснахме да преценим външния вид на другите - и това е навик, който е трудно да се откаже. Особено когато става въпрос за фигурата, имаме какво да кажем. "Това не трябва да носи във вашата фигура!"или" толкова стегнато - това наистина не трябва да бъде!"Има ли най-безвредните твърдения. И ние не говорим безплатно от това, в края на краищата, редовно даваме съвети, какъв тип фигура трябва да се облича като. Но ние също подчертаваме отново и отново: Всяка жена трябва да се облича точно така, както се чувства удобно.

Сара Пети, студентка в държавния университет Боулинг Грийн в американския щат Охайо, би подкрепила това твърдение. Достатъчно й е, че жените, които имат малко повече ханш, не трябва да носят определени дрехи. Ето защо тя използва своя акаунт в Twitter, за да не се съгласи с тези критици.

„Видях публикация от някой, който казва, че жените с тегло над 90 кг не бива да носят бикини“, каза 20-годишният мъж пред „Хъфингтън пост“. "Тогава направих малко проучване и намерих цял куп подобни публикации. Затова реших да сложа край на това унижение на телата."

Вижте снимките на Сара тук:

© Twitter / _spetty

В допълнение към колекция от изказвания с омраза, Сара винаги се показва в точно това парче дреха, което потребителите на интернет "забраняват " на нея и на други жени с подобна конструкция. Бикини, клинове, кроп топ и горещ панталон - Сара показва, че може да носи всичко това много добре. И реже страхотна фигура, както мислим! "Момичета, носете каквото искате ", пише студентът за снимките.

„Надявам се, че жените осъзнават колко е важно не винаги да се свалят една друга, а да се подкрепят взаимно“, обяснява Сара. "Има толкова много неща, за които ние, жените, все пак трябва да се борим, че поне не бива да се борим една срещу друга."

Но освен да критикува подобни гадни коментари в мрежата, Сара иска и да подкрепи позитивното чувство на тялото. „Надявам се, че жените и момичетата са в състояние да разберат, че число, което се появява на кантара - без значение колко високо или ниско - няма нищо общо с това колко сте ценни или красиви“, казва тя на 20-годишна възраст. "Тази форма на унижение вероятно винаги ще се случи, но аз се надявам, че моето послание ще помогне на някои жени да се чувстват красиви във всеки случай."

Дори и с гофеминин: най-горещите модели с размер плюс