възможности за прикрепване на бамбукова ограда

Бамбук ограда в градината, или като закрила за гледане, или като хребет, може да създаде атмосферен, японски усет. Така че конструкцията може също да издържа на вятъра и времето или теглото на насажденията, тя трябва да бъде солидно прикрепена.

Видове бамбукови ограда и тяхната привързаност

Много популярен вариант на бамбукови огради е защитната защита за съседа или улицата. Бамбуковите пръти могат да бъдат много близки от правите линии и могат да доведат до удоволствие. За тази цел такава конструкция също излъчва отделен, далечна източна атмосфера.

  • Също така четете - изграждане на бамбук ограда сами
  • Също така прочетете - каква издръжливост обещава бамбукова ограда?
  • Също така прочетете - как може да се прикрепи бамбуковата тръба

Материалната плътност, необходима за защитната защита, също носи високо тегло. И по този начин необходимостта от твърда привързаност. Прилагат се следните правила, така че екранът ви за поверителност от бамбукова ограда да не огъва колене, когато искате да седнете ненаблюдавано на терасата:

  • Използвайте плътни крайни стълбове и напречни скоби, направени от гигантска бамбукова тръстика
  • Ако е необходимо, поставете пилотите в бетонната основа
  • Завийте рамката заедно с метална перфорирана лента

За екрана за поверителност на бамбуковата ограда първо създайте рамка от гигантски бамбукови тръби, така че конструкцията да се поддържа. Така че вертикалните бамбукови стълбове да са здраво закрепени, можете да ги поставите в бетонни основи. Разбира се, това се препоръчва само ако оградата трябва да остане на едно място постоянно.

Ако изградите по-малка, по-лека бамбукова ограда, можете също да я прикрепите към неподвижни елементи като дъждовна канавка - но мястото трябва да бъде защитено от вятъра, доколкото е възможно.

За да свържете купчините с горната и долната напречна греда, перфорираната метална лента е практичен и добре стабилизиращ помощник.

Напречните, по-тънки бамбукови пръчки, които оформят подобен на рогозката екран за поверителност в пролуките, могат да бъдат най-добре прикрепени към вертикалните стълбове, като ги вмъкнете в слотове, направени от вътрешната страна. Освен това те се заплитат с устойчива на атмосферни влияния лента от двете страни на вертикалните купчини през равни интервали.

Завързаните връзки на лентата също умело прикриват металните перфорирани ленти и всички грозни бамбукови ръбове.

За да прикрепите горна опора под формата на гигантски бамбуков стълб, разрязан по дължина като малък покрив, можете също да го закопчаете към вертикалните купчини отстрани: за да направите това, прокарайте късо парче бамбук през купчините точно под горен краен ръб, така че малко да излиза отпред и отзад. Можете да завържете напречната греда на покрива с лента отгоре към ушите, създадени по този начин.