убиец Декак: Хайди Клум не може да остави t!

Ханс и френски очевидно се нуждаят от много свеж въздух! В наградите на народката на хората снощи в Лос Анджелис Хайди Клум имаше дълбок поглед.

Ние не сме използвани от Хайди Кюм иначе! Тя обича да показва какво има - особено нагоре! И така, ние не ни изненадваме, че сте избрали наградите за избор на хора, която е изключително дълбоко нарязана рокля.

Беше бляскава вечер в Лос Анджелис. Най-популярните холивудски звезди се отказаха от ключалката на червения килим. Разбира се, нашият супермодел Хайди Клум не е изчезнал. Защото тя е хвърлила в дълга, черна роба на Армани - всъщност добър избор, няма да бъде това изрежение! Почти отворен за пъпа отвори роклята ясна гледка към боговете на Хайдис - Ханс и Франц, докато ги наричат ​​сами.

Последните новини Heidi Klum Всичко ли е? В Хайди Клум и нейната Vito трябва да плаче

Е това хубаво? Вкусът е обсъден. Факт е: Дори и с 40 Heidi Klum може лесно да видите вашето деколте. Всичко седи опъната, нищо виси! Въпреки това, понякога понякога е повече и малко по-малък отрязък, вероятно щеше да е направил.

Дори и в миналото Хайди винаги избра дрехи, които пуснаха гледката към нейната лоша и я потвърждаваха, че често се подиграват и HOHN. Но какво е името в света на знаменитостта: дори лоша публичност е публичност.