Кофа за хоросан: голяма или малка?

Има различни размери кофи за хоросан - и често възниква въпросът кой размер и кой диаметър са най-практични на строителната площадка. Отговорът на този въпрос може да бъде намерен в тази статия, заедно с цените и опциите за различни кофи за хоросан.

Размерът не е критичен

Разбира се, кофите за хоросан (7,79 € в Amazon *) са много практично нещо - те са по-малки и по-управляеми от големите вани с хоросан и обикновено са все още преносими, дори когато са пълни. Но тъй като те се предлагат в различни размери, възниква въпросът кой размер е най-евтин.

  • Прочетете също - Кофи за хоросан: не само за хоросан
  • Прочетете също - Квадратни кофи за хоросан: практични за много случаи
  • Прочетете още - Кофа за хоросан: Cranable често е важно за големи строителни обекти

В действителност обаче това зависи по-малко от размера, т.е. от капацитета, но от формата. Широките и ниски кофи с хоросан са почти винаги по-практични.

  • Защото те са много по-стабилни
  • обикновено се правят и по-стабилни
  • Направете разбъркването и смесването много по-лесно
  • и позволяват по-добра оценка на сумата, която все още е на разположение

Кофите за хоросан са направени почти изцяло от устойчива на удар, много здрава черна пластмаса, но все още има разлики по отношение на стабилност и здравина. В повечето случаи обаче тези разлики едва ли са отразени в цената.

В много случаи можете да получите хартиени кофи за по-малко от 2,50 евро - само от време на време, особено здравите или много големи версии са по-скъпи. Те са едно от нещата, които обикновено просто вземате със себе си в магазина за железария - когато се сетите за тях.

Източници на доставка в Интернет

  • Магазин за хардуер на Amazon.jw.org bg Не само цените са интересни, но и обширната гама. И само тук става ясно колко различни кофи с хоросан има на тази планета.
  • Коломикс коломикс.de Всеки, който печели парите си от смесване - а именно със смесителни устройства, бъркалки и бъркалки за строителни обекти - за които огромен набор от хоросан, кофи за смесване и хоросан е почти въпрос на чест.
  • Изход за инструменти werkzeug-outlet24.де кофи от контакта - защо не?. Предложението поне е обширно, а цените понякога се намаляват за втори път.

Така можете да спестите разходи

С оглед на ценовото ниво сравненията на цените вероятно не си заслужават особено - но понякога е практично да получите веднага пълен комплект вани и кофи. Тук все още има малко ценово предимство и поне имате всичко необходимо.

Съвети и трикове Кофите за хоросан също са много подходящи за къпане и почистване на мръсни инструменти. Поне ако кофата преди това е била поне приблизително чиста.