Кофа за хоросан: може да се обработва често е важно за големи строителни обекти

Има различни размери кофи за хоросан - и много различни дизайни. Кофата с хоросан за хоросан понякога може да бъде полезна, особено на големи строителни обекти. Можете да прочетете защо е така и какви други разлики има спрямо други версии в тази статия.

Кран вместо количка и ходене нагоре по стълбите

Повечето кофи с хоросан (7,79 € в Amazon *) са лесни за носене, но само няколко са подлежащи на кран и съответно скъпи. Тези дизайни обаче имат някои предимства.

  • Прочетете също - Кофи за хоросан: не само за хоросан
  • Прочетете също - Квадратни кофи за хоросан: практични за много случаи
  • Прочетете също - хоросан за градински стени и полагане

предимства

  • те могат лесно да бъдат повдигнати с кранове или ролки
  • те са устойчиви на замръзване
  • те са много по-стабилни и издръжливи от не-крановите версии
  • те обикновено имат по-голям обем на пълнене

Крани за хоросан рядко се правят от черна пластмаса, типична за други дизайни, но обикновено са оцветени. Съществуват и разлики по отношение на стабилността и здравината.

В повечето случаи кофите за хоросан също са по-големи, 90 литра е стандартен размер за тези конструкции. За да могат да ги издигнат с крана, те трябва, разбира се, също да бъдат произведени, за да бъдат подходящо стабилни.

По отношение на цената коронираните хоросанни кофи са от съвсем различен клас - вместо обичайните 5-15 евро за нормална вана с хоросан или голяма кофа за хоросан, трябва да очаквате цени от около 30 евро за варианта от 40 литра, докато 90 литрови кофи са над Може да струва 100 евро.

Горната граница е впечатляващите 250 евро за 90-литрова кофа.

Източници на доставка в Интернет

  • Amazon магазин за хардуер: Amazon.de DIY магазин - но наистина голям. И огромен диапазон, понякога много интересен от гледна точка на цената.
  • Коломикс: коломикс.de Смесителни устройства, бъркалки и наистина цял набор от смесителни и хоросанови кани могат да бъдат намерени при този търговец.
  • Изход за инструменти: werkzeug-outlet24.de В магазина единият или другият артикул може да бъде значително по-евтин - и като се имат предвид цените на подложните хоросанни кофи, може да си струва.

Така можете да спестите разходи

Тук определено си струва сравнението на цените - цените варират значително в зависимост от производителя. Изгодни оферти, специални оферти и eBay предложения също могат да бъдат полезни тук.

Съвети и трикове Помислете добре дали всъщност се нуждаете от кофи, които могат да се поддават на строеж - или няма други решения. Повечето от времето има.