Шейни с хоросан: значително намаляване на натоварването

Където и да е, където трябва да се създаде най-висока възможна висока монтажна и хоросана, превозът на хоросан е съществен, незаменим инструмент. Как работи, какво служи и къде да го използва, прочетете в тази публикация. Научете всичко за източниците на доставка и цените на слайдовете на хоросан.

Единна минимална поръчка на цялата линия

При обикновените стени на тухлите, хоросанът (€ 7.79 на Amazon *) се прилага не само между редовете тухли, но и в съответната глава на отделните тухли, така че се произвеждат и приглушени кръстосани стави.

  • Също така четете - направете хоросан водоустойчив
  • Също така четете - хоросан за градински стени и преместване
  • Също така четете - MARTAR CHUBELS: не само за хоросан

Когато стените с планови камъни, това не е така - тук зоната на хоросан се движи само надлъжно. По този начин, поставен каменен ред, практически хоросанът може да бъде приложен през целия.

  • Планираните камъни са много точно размери и следователно са перфектно всмукнати от предните страни
  • Това създава масивна стена с много по-малко стави
  • Акостирането продължава по-бързо
  • Загубите за топлина, дължащи се на разглобените фуги, са сведени до минимум

С каретата на хоросан може да бъде бързо и лесно приложено точно същото количество слоеве на хоросан на ред камък. За тази цел е напълнен само до пресен разтвор и слайдът се дръпна ръчно над каменния ред.

Поради точността на планастейн, нарежданията за хоросан също трябва да бъдат много еднакви. С шейната не е проблем.

Martar Sledges има за всяка стандартизирана дебелина на стената, цената са повечето торби за хоросан в диапазона от 80 - 140 евро.

Източници в интернет

  • Amazon Baumarkt Amazon.jw.org bg Едва ли нещо, което не се предлага в магазина за хардуер на Amazon. Тук можете да намерите и шейни с хоросан, които са доста интересни от гледна точка на цената.
  • Коломикс коломикс.de Специалистът за смесителни и разбъркващи устройства в строителството предлага и редица други строителни аксесоари. Наред с други неща, специални слайдове за хоросан за изграждане на стени без тънко легло.
  • Изход за инструменти werkzeug-outlet24.jw.org bg Всичко не винаги е намалено - но почти винаги има много налични. Също така в района на шейни за хоросан.

Така можете да спестите разходи

Специални оферти, евентуално също употребявани стоки или заеми - с оглед на доста високите цени на шейни за хоросан тук някои неща си заслужават - включително оферти от eBay. Освен това за всяка дебелина на стената трябва да се използват отделни шейни за хоросан.

Съвети и трикове Изграждането с блокове изисква умения и опит. Правилно боравене с хоросана също трябва да се научи. Когато се съмнявате, просто помолете специалист да ви покаже как да го направите правилно.