Направете хилядолетия тест: колко поколение y е наистина във вас?

Всяко поколение има свои собствени видове. Ами ти? Принадлежат към поколението, което е родено между 1980 и 2000 г. и се чувстват като типично хилядолетие? Направете нашия тест и го открийте!

Човек казва, че поколението y много. Че те са изключително самоуверени. Че те са цифрови местни. Че те са много амбициозни в работата и преследват високи цели. Всичко се отнася за вас? Или нищо? Направете нашия тест и разберете колко е типично за вас. Защото само, че правите онлайн психични тестове, то вече свидетелства, че сте хилядолетия, или? Ето ни!

Който принадлежи на поколението y и защо означава?

Всяко от последните поколения има своя етикет: Golf Golf, поколение X... С поколение y, един обозначава тези, които са на възраст между 20 и 30 години днес. Също така сте щастливи да ги наричате хилядолетия. Няма постоянна дефиниция на сезона на раждане, тъй като възгледите са доста различни в световен мащаб. Но е приблизително годините на раждане между 1980 и 2000 година. Y е англичанинът като "защо", така че "защо" се казва, че това поколение поставя под въпрос всичко.

Искате да знаете повече за поколението y? Тогава можеш да те заинтересуваш тук:

Millennials: е поколението y наистина толкова скучно, както казвате?

Други вълнуващи теми за Gofeminin:

Какво ви прави наистина привлекателни? Направете теста сега!

Направете тест: каква е най-голямата ви слабост?

Улов! Ако имате 12 елемента, вие сте ясно израснал