MADES в Biomüll - избягва и елиминира ефективно

О, Божес! Ако личките са открити в Biomüll, отвращението е едно от първите чувства, които се възприемат. Ако червеите се установят в тяхната биотон, различните причини, които абсолютно трябва да поправите. Само по този начин отвратителните гости могат да бъдат ефективно премахнати и да се избегнат.

причинява причини

Една от най-честите причини за личинки в Биомюл включват погрешно местоположение и не уплътни отпадъци, което е намерено ядене за летене. Особено през лятото, което често се вижда, когато биотонът стои на слънчево топло място. Тона се загрява на пряко слънце, което увеличава миризмите в това.

Чрез вонята летящи са привлечени, които поставят яйцата им в Биотон, което от своя страна води до заразяване с личителите. За да се предотврати този проблем, следва да се направят някои мерки за подготовка:

  • Увийте биомула в хартия
  • Съхранявайте възможно най-сухо
  • Място тон в сянка или половин сянка
  • Чист тон редовно

Освен това, заразяването може да бъде предотвратено чрез пълнене на материали като сено или суха паша в Биотон. Те намаляват влагата в тона с множество, което предотвратява образуването на миризми и прави биомат безинтересно за летене. Ако това е недостатъчно за превенция, инсталирайте LID LID. Това е този специален филтър, миризмите не избягват и лети не могат да проникнат в тона.

Отстранете червеите след това: Съвети

1. изсъхне

Един от най-добрите методи за ефективно елиминиране на червеите в биофенската им е използването на рок хранене или земна липа. Тези прахове изсушават личготите напълно и те дори не рискуват останките от Биомула, тъй като се търгуват заедно с това. Тъй като рок брашно и вар не са вредни за околната среда, този метод е особено подходящ за вас, ако не искате да премахвате личките сами от тона.

Просто дайте щедро количество прах директно на всички личинки и след кратко време животните умират. Сухата е в тона, толкова по-ефективен е ефектът.

2. Цигулка

Ако нямате проблем с премахването на личителите с торба, ръкавици или острие от Biotonne, можете да нахраните червеите върху естествените кожи. Например, имат рибно езеро, маловете са отлични рибни храни. Птиците също очакват с нетърпение богата на хранителни вещества ларви.

3. спрей

Задайте пръскачка, изработена от 10 части вода и 1 част от оцет. Напръскайте червеите и изчакайте, докато те бъдат предадени. След това извадете червеите от биотонната и оставете отворения тон във въздуха сухо. Не се притеснявайте, супер миризмата продължава да лети от яйцеклетката.