анорексия рецидив? Никол Ричи тежи само 39 килограма!

Шокиращи снимки на Никол Ричи - двукратната майка се състои само от кожа и кости! Съпругът й също се грижи за нея.

Най-новите снимки на Никол Ричи нека злеят лош заподозрян. Изсушаване на ръцете, кок на раменете, необработени бузи - 32-годишният е паднал в анорексията си?

American 'Star Magazine вече съобщава, че Никол Ричи тежи само 39 килограма. Предполага се, че дизайнерът се храни след строга диета, която се състои само от слънчогледови ядки, целина и сокове. Срещу постоянния глад, чувството на Никол много дъвка. Така че тя е започнал веднъж нормално тегло на теглото на животозастрашаващо тегло.

Последните новини Никол Ричи Камерън Диас пропусна сватбени слухове

Изглежда, че Никол Ричи силно яде. Още през 2006 г. беше публично известно, че Никол е претърпял анорексия. По това време тя се бореше успешно срещу анорексията си и го направи дълго време да държи тялото си на нормално тегло. Но сега рецидив. Дори съпругът й, музикант Джоел Мадден (34), се грижи за нея. Добре известното предаване на звездното списание ":" Йоил й казва, тя трябва да се съсредоточи върху здравето си, на децата."

Но Никол Ричи остава неразумно. Steif и фирма, тя твърди, че тя е здрава и консумация чрез сокове с достатъчно витамини и хранителни вещества. Въпреки това, снимките от последните седмици ясно показват обратното.