Mahogany ецване: красиви тонове за вашето дърво

Mahogany е един от благородните тропически видове дървесина, които могат да бъдат поставени в сцената особено добре. Вече в естествения вид този скъпоценен материал става стилен привличащ поглед, но може да се вземе в различни цветове. В този случай зърното се появява по-силно, в зависимост от петна, защото оцветяването причинява силни контрасти. Как ще избирате махагон ще разберете тук.

Какво е дори ецване?

Кофата допринася за интензивния цвят на дървените повърхности, без да страда от естествените структури или дори загубени. Обаче оцветените гори не са защитени от проникваща влага, често е необходимо допълнително уплътнение.

  • Също така прочетете - маханово дърво: нашите най-добри съвети за вас
  • Също така четене - живопис махагон - красива боя за стилно дърво
  • Прочетете също - Махагон Професионална поддръжка - за защита и красота

Можете да вземете махагон не само в красиви дървени тонове, но и в други цветове, които харесвате. Резултатът обаче не винаги е напълно ясно, защото дървесините винаги приемат лечение по различни начини.

Инструкции: Затова вземете махагон

  • Handwarm Water
  • Woodenbeze
  • гъба
  • 180 шкурка
  • Плоска четка
  • Сух парцал

1. Премахване на метални фитинги

Ако металните фитинги са на дървото ви, първо трябва да ги премахнете напълно. Wood Bezen обича да реагира с метали от всякакъв вид, включително досадно обезцветяване.

2. Извършвам проба

Опитайте първото си Peze на скрита точка, за да разберете дали наистина харесвате резултата. Само след тази малка проба трябва да третирате цялата дървесина.

3. Повърхностна първа вода

Вземете гъбата си под ръка и носете водната си вода за махагон. Това отваря порите и петна може да проникне по-късно. След това оставете дървото да изсъхне отново.

4. Повърхност пясък

Сега те имат шанса да изравнят тези влакна, които са създали при овлажняване с шкурка. Важно е отново да премахнете всички абразивни прах.

5. Махагон

Може би трябва да стартирате вашия hez преди инструкции за употреба, но много продукти вече са доставени и просто трябва да бъдат разклатени. Нанесете веществото равномерно със зърното, след това те се намират и след това ги избършете отново с дървената структура.

6. Туршия

След около 15 минути време за сушене, вземете излишния панел със суха парцал. Тогава работата ви вече е завършена! Оставете го за няколко часа и да помисли дали имате нужда от защитно покритие.

Съвети и трикове, така че махагонът да е добре защитен след ецване, препоръчително е да растат повърхността за масло или да расте. Това е и естественият вид.