Нищо отново нищо? Тези 3 вид винаги отиват!

Ако стоите отново пред гардероба и нямате нищо за носене - няма паника. Тези 3 вид са вашите спасяване в стил не!

Какво не може да се направи с цялото време, когато сте насрочени сутрин пред гардероба? Сън, например, да четем десет книги или да направите Пилатес до фигурата на съня. Но вместо това стоите като OCH преди Klamottberg и мисли: Нямам какво да нося!
Обещаваме ви: от днес, това се променя! Защото сме събрали три часа, които винаги отиват. Независимо дали търсите облекло за деня на работа, в града, в университета или вечерта на партито.

Вижте 1: Небрежен и вечен

Търсите ежедневен вид, който е удобен и в който можете лесно да бъдете стилни? След това допринася за любимите си кльощави дънки в тъмно синьо, сиво или черно бяла блуза, бял маракер (пазаруване на Amazon) и вечна светлосинна вълна.

Погледнете този пост в Instagram

Благодаря ви за 80k момчета! Вие сте най-добрият и оценявам всички прекрасни коментари и съобщения ?? | Подобно облекло в updressed -> връзка в моята органична

Принос, разделен на ?maja (@ majamarko7) на 21 февруари 2017 г. в 7:05 PST

Важно: Уверете се, че вашите маратонки са красиви бели. Само тогава изглеждат тежкият поглед, който вече не изглежда и въпреки маратовете. Във видеото ви показваме най-добрите трикове, за да получите бели обувки чисти отново:

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Aischa Butt

Искате да носите облеклото в работата и има строг облекло? Тогава черни дънки и вместо маратонки предпочитат помпи или глезени ботуши, изработени от гладка кожа.

Вижте 2: град-шик, елегантен и удобен

Облеклото трябва да е удобно, но да действа като цяло шик? След това се комбинира с тъмните си джинси аилирания пуловер, ботуши или ботуши за глезена (за предпочитане в коняк) и черно палто. Взаимодействието на черно-бяло, тъмно синьо и коняк изглежда безкраен и много елегантен.
Бакшиш: С черен блейзър можете да носите страхотно в офиса.

Например, тук има хубав и евтин блейзър в Amazon.

Погледнете този пост в Instagram

Събота сутрин кафе тичам в селото. Опитах бляскавата лате от @bluestonelanecoffee! @liketoknow.Това // liketk.IT / 2QBWE lliketkit ootd goodmorning saturdays casualstyle boots beanie westvillage wlfkxiny

Принос, разделен на Kat Tanita (@kattanita) на 21 януари 2017 г. в 7:32 PST

Вижте 3: Стил на обич Blogger

Това е любимото облекло на модния блогър и винаги се извежда от кабинета, когато пералнят и стил са търсени. Нищо чудно, защото комбинацията от проста бяла риза, любими дънки, кожено яке и ботуши има важни предимства: 1. Тя е много оформена. 2. Бялата тениска предизвиква свежест. И 3. Коженото яке изглежда чудесно люлеене.

На разположение е висококачествено кожено яке за под 50 евро, например в Amazon.

Погледнете този пост в Instagram

Biker ? снимки и BTS от нашата стрелба с @AnineBing вече е в блога (връзката в органична) ? влюбен в този тъмно зелено бикер яке ? anining la

Принос, разделен на Jacquine Mikuta (@mikutas) на 14 май 2017 г. в 8:00 PDT

Модни специалисти Puppen доста прост, но вечен прилича на много аксесоари. Голям модерен: смесите от различни дълги вериги (тук в магазина на Amazon) и много пръстени в стил Бохо. Като алтернатива, можете да стигнете дори и високи обувки вместо ботуши, погледът става вече вечер!