Мама отива отново: това се случва, когато оставяте татко само с бебето

Ако тя се върна на работа на следващия ден?

Днес тя е напълно нормална, ако татко отнема няколко месеца родителски отпуск и мама се връща към работата. Ако само не всички притеснения, които сте особено в началото. Не защото тя не разширява татко, че може да го направи, но много повече, защото знае какво може да бъде татко.

Една млада майка от Англия направи много специална забавна птица на бащата. Защото, когато тя поиска първия си работен ден как двамата мъже се бият, тя получава съобщения, които го правят правилно от версията.

Как работи??
Добре, ние просто се отнасяме с няколко чаши в wetherspoos преди обяд.

Хаха, много смешно и къде наистина си?
Wetherspooons наистина беше пуст, затова бяхме натиснати в "Wildkatz". Танцьорите по онова време са малко диви, но има две бутилки за цената на един.

Изпрати ми прилична картина.
Аз правя, но Чарли е малко зает...
Прилична картина, която изскача.

Кълна се, друга снимка и ще бъда вкъщи и ще ви се надявам на меките ви тъкани. Какво правиш? Сериозно! Върви добре?

Да, Чарли тръгна добре в деня и той не беше нито в бар, нито в таксуване и той не изскочи от самолет или бил хвърлен като оръдие с оръдия през района. Баща му имаше много забавление на лаптопа си у дома, докато малкото вероятно е спал.

Сега го правите от отеглете баща и сина си. Но без притеснения, някъде син го плати вкъщи от името на майка си на стария си джентълмен!