Mandy Capsto: тя е жената в" DSDS "- журито

Красивата певица се връща в Германия и ще засили "DSDS" - журито. Както и изглежда, вашият приятел месут Özil London също ще измине гърба.

Mandy Capsto прави журито на Германия, търсеща суперзвездата. Красивият 24-годишен старт започна като кандидат в кастинг и ще бъде силна картина.De t за предстоящия сезон, подсилва журито около Дитер Болен, Хайно и DJ Antoine.

Твърди се, че станцията RTL би харесала певицата през 2013 г. в журито. По това време Касисто каза, защото не искаше да седи с бившия си приятел Кейд на масата, казва го. Той все още беше част от журито по това време. Нейният приятел месут Özil, с който бившата звезда е живяла в Лондон досега, твърди, че не иска да участват в "DSDS".

Последните новини Манди Каписто Mandy Capsto: Ще бъде ли тя за мезот Özil до мюсюлманин?

Но сега музикантът очаква с нетърпение да допринесе за тяхната част с опита си да намери нови таланти. Стрелбата за шоуто ще започне следващата седмица в Кьолн, където ще се проведат първите отливки.

Вече в средата на септември се говори, че Каписто и Озил отново могат да се върнат в Германия. По това време британският вестник съобщил "пазител", който понастоящем е по договор на ФК арсенал по договор за позиция в ФК Байерн Мюнхен в разговора.