Марлен Луфен: Емоционално обжалване срещу блокирането на короната

Тв водещата Марлене Луфен публикува видео, в което поставя под съмнение продължаващото блокиране. Тя се притеснява, че здравословните и преди всичко психологическите последици за хората са твърде сериозни.

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Esther Pistorius

Marlene Lufen (50) в момента предоставя емоционална жалба в Instagram за раздвижване и дискусия. В 14-минутно видео, презенталецът говори главно на SAT.1-5-та телевизия за закуска е известна с пандемията на короната и свързания с тях локдаун.
Това ясно показва, че в момента те са в голяма загриженост дали хората не гледат назад след няколко години и разпознават, локдаунът е "погрешно нещо, което бихме могли да направим. Поне толкова дълъг период от време."
Марлено се опасява, че други сериозни проблеми като домашното насилие или депресия в момента не са или твърде малко разгледани, тъй като всички се занимават само с броя на коронавирус.
Също така интересно: Какво прави Корона нашата психика

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Марлен Луфен (@marlenelufen)

Сериозните странични ефекти от заключването

Марлен обяснява, че дълго време е изследвала, за да събере множество числа, въртящи се около ефектите от заключването върху здравето и благосъстоянието на хората.
Той разкрива например нарастването на употребата на насилие над деца и нарастващия брой хора с психични заболявания и хранителни разстройства.
"23% повече случаи на насилие над деца в клиниката за насилие в Шарите през първата половина на 2020 г. 600.000 деца изпитват удари, удари и по-лошо у дома “, каза модераторът.
Също така си струва да прочетете: Родители на Корона: Вашето здраве е по-важно от учебната работа!
И Марлене става още по-ясна в призива си накрая и обяснява: "И всеки път, когато някой каже по новините или някъде другаде, 'Трябва да стиснем още малко зъби [...] ', някакво дете у дома е с юмрук на баща си, някоя жена е ударена, някои младежи в психично страдание обмислят да се хвърлят от моста."