Комбинирайте панталони Marlene: ТАЗИ правилно носите широки панталони!

Широките панталони като панталони от марлене или панталони палацо са сред тенденциите през пролетта. Ще ви кажем как да ги оформите правилно.

Чао тръба! Тази година широки панталони задават тон. Особено популярни сред модата: елегантен панталон Marlene. Ако не знаете какъв е терминът: Панталонът Marlene е панталон от плат с широки крачоли и колан. Тъй като често имат гънки, те изглеждат особено елегантни и подходящи за бизнес.
Случайната сестра на благородните панталони Марлене между другото е панталоните палацо. Той е изложен малко по-нататък и се състои предимно от по-тънки, течащи тъкани.

Комбиниране на панталони от марлен и панталони палацо: ТЕЗИ са най-красивите визии през сезона!

Панталонът Marlene по подразбиране изглежда елегантен и елегантен. Следователно това е идеалната основа за елегантен бизнес външен вид. Просто комбинирайте обикновена блуза с широки панталони и се вмъкнете в остри помпи. Елегантният офис облекло е готов.
Широкият панталон може да бъде стилизиран не само за бизнес цели. Те могат също толкова лесно да се комбинират по летен и непринуден начин. ТЕЗИ модни професионалисти ще ви покажат как да го направите!

> Пазарувайте ежедневни панталони Marlene в Amazon

© Гети Имиджис

Кой топ върви с широки панталони??

Кой топ ще комбинирате с широки панталони зависи от повода, за който искате да носите визията. Блузи или тесни водолазки правят визията подходяща за бизнес, с обикновена тениска тоалетът става по-небрежен.
Визията ви ще бъде по-ексцентрична и супер модерна, ако съчетаете една от модерните блузи с волани или топ без презрамки с широки панталони. Между другото, широките панталони не вървят толкова добре с широки пуловери с голям размер. Подобна комбинация не прави нищо за вас.

> Купете елегантна блуза с бримки на Amazon

> Купете горната част без рамене в Amazon

Бакшиш: Без значение дали комбинирате елегантен или небрежен топ с панталон Marlene, ако той достига над бедрата, трябва да го пъхнете в колана на панталона. Това прави талията ви да изглежда особено тясна и да изглеждате висока и тънка въпреки широкия панталон.

Кои обувки да нося под широки панталони??

Ако сте доста малки и искате да се излъжете по-големи, трябва да комбинирате високи обувки с широки панталони Marlene или Palazzo. Сандалите с клин или широки блок токчета например са високи, но все пак удобни. Що се отнася до помпите и балерините, по-добре е да имате заострени обувки, отколкото кръгли.

> Пазарувайте клиновидни сандали в Amazon

Харесва ви спортно? След това оформете маратонки с широки панталони. Те създават готина пауза в стил. Но не забравяйте: комбинацията от панталони и обувки Marlene прави краката да изглеждат малко по-къси.