Материали за покривно покритие

Можете да покривате много различни покриви. Кои видове покривни покрития, от които се използват материали, и където техните предимства и недостатъци са подробно, ще обяснят подробно в този пост.

Tondach плочки като класически

Една от най-старите форми на покриви е със звукови покриви. Те все още са най-често използваният материал за производство на твърд покрив. Така наречените твърди покриви са устойчиви на полет на лъча и срещу лъчиста топлина.

  • Също така прочетете - цената на покрив
  • Също така прочетете - покривната покривка за навес
  • Също така прочетете - Цени за материали и покриви

Разнообразието от форми, предлагани при звукови плочки, създава различни визуално и технически различни възможности за покриви. Tonach плочките обикновено са само "суспендирани" и могат лесно да бъдат обменяни индивидуално за щети.

Устойчивостта на звуковите керемиди може да бъде 50 - 60 години или по-дълго за отделни модели, както много исторически сгради. От някои производители дори гаранции за до 30 години ще се дават дълготрайност.

Бетон

Бяха направени бетонови оси - както подсказва името - изработено от бетон. Те са много по-рентабилната алтернатива на звуковите покривни връзки, но предлагат почти една и съща оптика. Дори опитът в областта може да ги различи, когато са положени на покрива, от звукови керемиди.

Устойчивостта също е огромна висока, животът е доста в областта на живота на звуковите покриви. Когато намалявате с Beton Oilsteinen, само подконструкцията трябва да се провери дали може да носи и по-високото тегло на бетонните оси. За много стари керемиди, това не е така.

Кърпи и плочи

Циментните плочи и херпесците са по-добре известни под търговското им име Eternit. През седемдесетте и осемдесетте те дадоха нещо в беда, защото съдържаха опасни азбест. Но това не е било така от десетилетия.

Fiber циментови плочи са доста трайни (няколко десетилетия), градушка сейф и имат убедителен изглед на жизнения цикъл с ниски емисии на CO2.

Метални покриви

Калайните покривни вици също се характеризират с тяхното ниско тегло. Те са от всички неща сравнително скъпи - достигат почти цената за евтини звукови плочки.

Сглобяването се извършва чрез завинтване на цели плочи, които обикновено са около един метър. Неприятният е силен шум на шаблони. По отношение на високата топлопроводимост на металите трябва да се планира съответната изолация на покрива.

Пластмасови планове

Те се обработват, както и тръбопроводи от метал, а също така предлагат много добра издръжливост, но понякога могат да бъдат пестеливи. Пластмасовите керемиди са добра алтернатива за по-малките сгради, но в момента не са широко разпространени, дори и заради цената.

Bitumenchindel Cover

Битовите къси керемиди често се подценяват като покрив. Не само старите DDR пролитни керемиди, но преди всичко съвременните битумски диафрагми са изключително издръжливи и изключително устойчиви.

Живот от 30 - 50 години са лесно възможни, често далеч отвъд. Тъй като пълната схема е дадена в бита заслепяване, има и отлична термична защита на покрива по този начин.