максимална дебелина и преработка на струни на тавана

Необходими са материали за мазилки или стени в интериори, за да се направят нивото и гладките повърхности. В зависимост от земята, на материалите са поставени различни изисквания за мазилка. Често е желателно еднослойна обработка, но е възможно само когато гипсовите материали като мазилки или други пластири на тавана се обработват само с максимално допустимите дебелини на слоя.

Еднослойната обработка на тавана

Ако искате да нанесете таванна мазилка само в един слой, вероятно имате значително по-ниски времеви и материални разходи в задната част на ума си. Всъщност това е много икономичен вид обработка с висока функционалност, но не може да се използва във всички случаи. Важен момент е максималната дебелина или. Сила, която зависи от различни обстоятелства. Винаги следвайте инструкциите на производителя, когато обработвате материала. Също така трябва да се уверите, че повърхността е подходяща и за приемане на материала. Следните свойства са особено важни:

  • Прочетете също - Таванна мазилка - Важна е правилната конструкция
  • Прочетете също - термо мазилка с правилната дебелина или. Нанесете дебелина
  • Прочетете също - обработката на мазилка от синтетична смола е относително лесна
  • Субстратът трябва да бъде натоварен, сух и без прах.
  • Важно е също така да е абсорбиращ под земята като зидария, вар или цимент.
  • Разхлабени части, вече луд мазилка и слабо прилепващи бои са абсолютно да се премахнат.
  • В зависимост от мазилката, субстратът може да е трябва да е напред.

За максимален слой дебелина на мазилката тавана

Максималната дебелина на слоя зависи от различните обстоятелства. Търговска налична мазилка за прилагане към тавана, подхранващ допустим обработващ слой дебелини до около десет до дванадесет милиметра. Ако така наречената тънкослойна мазилка, например за мазилка, обикновено се прилага в дебелини между около три и шест милиметра. Така наречената повърхностна шпатула от мазилка се използва за производство на висококачествени и гладки повърхности. Тук са възможни дебелини на слоя до около три милиметра, в отделни случаи и в зависимост от производителя са възможни и дебелини на слоя до пет милиметра.

Използвайте само мазилка за таван възможно най-тънко

По принцип материалите трябва да се нанасят възможно най-тънко. В края на краищата те служат само за получаване на възможно най-равна повърхност и за изравняване на неравностите в подземната повърхност. Това вече може да бъде възможно с много тънки слоеве.