повече Schein като: това е наистина зад бляскавата коса на Instagram!

Цветни дъгови носилки, хладна баба коса и футуристичен блясък в тъмния цвят. В Instagram седи на всяка котка перфектна, цветовете светват и косата е здрава и свети. Но сега има и оцветител на косата: зад бляскавата косата на Insta често крие тайна!

В оцветяването на косата Ursula Goff отиди без цвят на косата. Тя е участвала във всеки колоритен експеримент на косата и е пионер по отношение на избелването, боядисване и оцветяване. Много от тях се възхищават на големите си прически в мрежата, например в Instagram. Но сега американецът е на Instagram призна, че зад неговата перфектна инздява коса не е добра грижа, но е скрита добра снимка. Светлина, ъгъл, поза и малка обработка на изображения често остават зад тяхната перфектна козина.

© Instagram / Uggoff

Урсула Гоф от Канзас би искал да покаже своята снимка, която на Instagram често е изобразена в идеалност, което може да бъде постигнато само с помощта на професионални прически, редактиране на изображения и фотоклетки. Факт е сега: Избелването напредва косата винаги и ви излъчва много влага. Следователно много експерти по косата съветват срещу силни избелвания AB или. Препоръчвайте почивка между отделните лечения за коса. Важно е и косата да се поддържа правилно след агресивно острие: овлажнители и маски за коса са задължителни!