Мелани Мюлер: Цялото ви семейство е заразено с Corona

Насилни новини от звездата на Ballermann Мелани Мюлер: Не само тя и съпругът й са се разболели от корона вирус, децата им също не са пощадени.

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Джъстин Амарал

Поп звездата и бивш кандидат за ерген Мелани Мюлер (32) се зарази с корона вирус от съпруга си Майк. Но не само това: Нейната двегодишна дъщеря и синът й, който е само на няколко месеца, също са се разболели от COVID-19. По този начин цялото семейство е Corona-позитивно и в момента живее в карантина.
Съпругът на Мелани, Майк, беше особено ударен. Като 'n-tv.de 'съобщава, певицата заяви пред RTL, че в момента вирусът напълно унищожава 53-годишния мъж. Той спи през цялото време и става само когато трябва да отиде до тоалетната. Това притеснява съпругата му, която, за разлика от него, изглежда се справя сравнително добре.

"Не е хубаво, но трябва да преминем "

Но въпреки изключителната ситуация, Schlager-Sternechen е положителна, както винаги. Тя се опитва да се възползва максимално от ситуацията - особено за децата си, както докладва на феновете си в Instagram.
„Опитвам се да излизам много. Тъй като тук имаме градина, всичко може да се направи с децата “, казва 32-годишната в историята си. "Не е хубаво, но трябва да преминем през него."
Прочетете също: "Като мен - аз съм известен ": Това са кандидатите
Може би е толкова хлабав, че заразата не е изненада. Когато съпругът й се заразява, цялото семейство изпада в изолация. Мелани беше очаквала инфекция. Когато забеляза първите симптоми, стана ясно, че и тя е заразена с вируса.
Мелани Мюлер всъщност беше част от проучване на короната, което изследва нови рамкови условия за концерти по време на коронарната криза. За този рестартиращ концерт на Тим Бендзко наскоро тя призова феновете си да участват.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мелани Мюлер (@melanie.mueller_offiziell) на 17 август 2020 г. в 6:08 ч. PDT