Копирайте вашия ключ на Мерцедес

При производителя Mercedes Benz е част от философията на компанията да копирате само ключовете сами. Съответно, ключовете за всички модели на Mercedes през последните двадесет години могат да бъдат копирани почти изключително от самия Mercedes. Опитните създатели на ключове могат да дублират по-стари ключове.

Тесен прозорец на разходите

Ключовете за модерни превозни средства от Mercedes имат сложна електроника. Те поддържат събирането на данни за услугата и гарантират високо ниво на сигурност. Сложната структура обаче прави почти невъзможно външното й копиране, тъй като защитеното програмиране трябва да бъде известно.

  • Прочетете също - Копирайте ключ на BMW
  • Прочетете също - Копиране на ключ без ключ
  • Прочетете също - Копирайте ключа си за сигурност

Широката гама от функции също гарантира високи цени, които Mercedes таксува за копиране на ключ. В повечето случаи трябва да очаквате суми между 250 и триста евро. Малките регионални разлики в цените до десет процента в някои случаи си струват запитвания в няколко клона на Mercedes.

Оторизиран в чужбина

Тези, които пътуват често в чужбина, могат да спестят до двадесет процента благодарение на валутно предимство. И тук се вземат предвид само официални и одобрени оторизирани сервизи на Mercedes. В някои случаи обаче трябва да е наличен превод на чужд език на документа за регистрация на превозното средство. Препоръчва се повишено внимание при оферти за по-малко от двеста евро.

Електронните неизправности могат да повлияят на технологията на превозното средство и неправилно прочетените сервизни данни застрашават застрахователното покритие. Електронната бордова система на Mercedes разпознава неразрешени фалшиви ключове. Това може да доведе до загуба на гаранция и гаранция и значително да намали стойността на препродажба.

Загуба, кражба и блокиране

Загубата на ключ не се покрива нито от частична, нито от изцяло пълна застраховка. Кражбата, която може да бъде доказана с полицейски доклад, ще бъде възстановена от застрахователната компания.

Механичен ключ не се предлага за всички модели на Mercedes, но в някои случаи може да бъде по-евтина алтернатива. Запитвания при няколко дилъри на Mercedes могат да разширят избора.

В някои случаи към покупната цена на новия ключ се добавя такса за блокиране на изгубения ключ. В този случай, особено при много скъпи модели превозни средства, съответният ключ вече не може да се използва.

Съвети и трикове В търговския сектор често се предлагат опростени използваеми ключови версии, които са крайно непознати за крайния потребител. Попитайте специално за ключове за работилница, дубликати на таксита, аварийни ключове или механични плоски ключове.