Майкъл Уендлер: той даде на Лора същата верига като Клавдия?

Внимателни наблюдатели забелязаха, че Лора Мюлер и Клавдия Норберг носят подобна верига около врата му. И двете жени ги са дали от Майкъл Уендлър?

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Esther Pistorius

Преди няколко дни Laura Müller направи видео заглавия, в което да видим как 19-годишният й дава приятел Майкъл Уендърл (47) кола. Лора носи сърдечна верига около врата, която е самостоятелна подробност.
Но внимателни наблюдатели забелязаха, че Клавдия Норберг, бившата съпруга на Майкъл Уендлер, носеше сърдечна верига, в пресата на летище Франкфурт, преди тя да се изправи в Австралия и летеше до лагера на джунглата.

И двете жени са получили тази верига като подарък от Майкъл Уендлър? Уендлър вече отрече това. В историята си в Instagram той отговори на доклад от RTL.Де с думите: "сърцето ми и сърцето като бижута, само веднъж отдадех голямата ми любов лаура."
Така че всички на пръв поглед просто съвпадение. Но думите на Майкъл Уендл трябва да са удар в лицето на Клавдия Норберг. В крайна сметка, те и Майкъл Уендлер бяха почти тридесет години. Клавдия Норберг вероятно е притесняла други опасения с настоящите си производства по несъстоятелност.
Въпреки това, има и друго нещо, което Майкъл Уендлер е дал две жени: рози. Клавдия Норберг каза в джунглата, че Уендлър я е дал роза всеки ден всеки ден. Сега Лора редовно получава букет от рози, което често публикува в историята на Instagram.