Майкъл Уендлър: Неговата Лора има нова работа - и феновете са ядосани

Очевидно приятелката на Уендлер Лора Мюлер сега иска да се изправи на крака: Поп звездата си намери работа като водеща.

Само преди няколко месеца много младата приятелка на Майкъл Уендлър Лора се премести да живее при него в САЩ - по-точно в нос Корал в щата Флорида. Сега 19-годишният младеж не само остави приятели и семейство, но и отпадна от гимназията в Германия. Без удостоверение за напускане на училище често намирането на работа е трудно.
Но бившата студентка не трябва да се притеснява за пари, в края на краищата тя живее с любимия си, който се грижи за всичко. В замяна тя го следва на всяка крачка и тук-там играе добрата домакиня. Въпреки това, Лора очевидно иска да се изправи на крак в даден момент.
Наскоро тя бе попитана за бъдещите си планове в чат на живо и заяви, че би искала да стане инфлуенсър. Доста неясна цел в кариерата, но не и невъзможно предложение по време на социални медии и цифрови хора. Освен това тя има Вендлър, който да я подкрепя.

Вижте тази публикация в Instagram

СПЕКТУАЛЕН ??? "LAURA MÜLLER " ПРЕДСТАВЯ ПЪРВОТО ШОУ..... и не какъвто и да е, а КОНЦЕРТЪТ НА МИХАЙЛ ВЕНДЛЕР в Турбиненхале Оберхаузен на 28.9.2019 г. заедно с FRANK NEUENFELS

Публикация, споделена от MICHAEL WENDLER (@wendler.michael) на 20 август 2019 г. в 2:43 ч. PDT

"Тя дори не може да говори безупречно в Instagram."

С точно тази любяща подкрепа 28-годишното гадже на Лора й намери работа, която може да й помогне да се изкачи по кариерата: Лора ще ръководи концерт на Уендлер в Оберхаузен. По-точно съвместното модериране. Тя вероятно подкрепя действителния модератор Франк Нойенфелс.
Майкъл Уендлер съобщи тази новина във вторник в Instagram. Докато някои фенове реагираха положително, повечето бяха по-малко ентусиазирани и обявиха, че ще продадат билетите си за концерта. Освен това поп звездата също спечели много подигравки.
"Тя дори не може да говори правилно в Instagram ", коментира един потребител. Друг казва иронично: „А Лора вече е настанена в семейния бизнес. Бяхме толкова притеснени, че няма да се получи."Друг потребител пита: " Това последен, тъжен опит за увеличаване на продажбите на билети??"
Изглежда сякаш феновете са доста умерено ентусиазирани, че Wendler и Laura се предлагат само като двойна опаковка. Те също така имат малко доверие в уменията на Лора за умереност. Във всеки случай сме развълнувани да видим как първата работа на Лора ще слезе от сцената.