Майкъл Уендлър: Спор за попечителство над дъщеря Аделин

Откакто Майкъл Уендлър и Клаудия Норберг се разделиха, дъщеря Аделин живее с баща си. Но предметът на попечителството все още е нерешен въпрос, както сега разкрива Клаудия Норберг.

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Естер Писториус

Клаудия Норберг и Майкъл Уендлер тръгват по различни пътища след 29 години заедно. В момента дъщеря им Аделин все още живее с Майкъл Уендлер. Това се дължи и на факта, че Клавдия Норберг не е имала свое собствено място след раздялата, в която Аделин също може да намери квартира.
Ето защо въпросът за попечителството между Майкъл Уендлър и Клаудия Норберг все още е нерешен. Противоположна картина.де Клавдия сега обясни: "Все още има някои въпроси, които трябва да бъдат изяснени, като например попечителството над дъщеря ни. Но това вероятно ще бъде завършено през следващите няколко месеца."

Вижте тази публикация в Instagram

♥ ️ . Моят любим ангел, всичко, което е важно за мен на този свят, си ти. Само вие - вие съвсем сами. Ти си моята дъщеря, а аз твоята майка. Никой никога няма да промени това. Напоследък се случиха много неща. Толкова ми се иска да си добре. Бих направил всичко за това. Това е всичко, от което се нуждая, за да живея. Сигурността, че сте щастливи. Иска ми се никога да не се налага да страдате през живота си. Обичам те от първия ти пулс и това никога няма да се промени в живота ми ... Бих дал живота си за теб !

Публикация, споделена от Клаудия Норберг-Вендлер (@claudia_norberg_wendler) на 9 декември 2019 г. в 6:40 ч. PST

Къде би предпочела да живее Adeline??

Клаудия Норберг подчертава, че Аделин може сама да реши дали да живее с баща си или с майка си. В момента Аделин все още живее под един покрив с Майкъл Уендлър и новата му приятелка Лора.
В „Сбогом Германия“ Аделин наскоро каза: „Аз също изграждам стена около себе си, защото понякога просто искам да бъда оставен сам. Просто искам да имам повече време за себе си, за да се справя с него."Може би това е знак, че Аделин предпочита да живее с майка си.