Майли Сайръс: Робин упачи майка, шокирана от VMA външен вид

Майли Сайръс не само шокира аудиторията с своето изкуствена външен вид в VMA, но също така е осигурила тревога на челото на Робин с дебелина.

Робин с дебела майка не се доверяваше на очите й, когато видя какъв си син организира с колега Майли Сайръс на сцената на MTV видео музикални награди - тя войни "снимките вече не се отстраняват от главата", тъй като те ужасяват.
На събитието в неделя, 25. Август, двете звезди заедно изпълняват, където Thicke блестеше в черен и бял костюм, Кир не носеше нищо. Само бельо в цвета на кожата покриваше интимните области на певицата. И докато сгъстят майката Глория Лоринг взе много похвала за облеклото на покълната й, тя липсваше за появата на 20-годишния - който наскоро подчерта, за да се измъкне от образа на Браван Хана-Монтана - всяко разбиране.
"Не бях виждал новото изпълнение на Майли Сайръс", тя определя във видеоклип, публикуван от "Yahoo". - Не очаквах тя да донесе задника си толкова близо до сина ми. Проблемът е, че не мога да извадя снимките от главата."Loring допълва:" Аз не разбирам какво има Майли Сайръс. Просто не разбирам. Намирам вашите експерименти ужасни и не мисля, че това е особено благоприятно за вас."
Наскоро Сайръс се погрижи за малки скандали за контролирано усещане и подчертава, че те вече не искат да се възприемат като фигурата на Дисни.

Последните новини Майли Рей Сайръс Майли Сайръс: Това е причината за вашата вражда със Селена Гомес