Използвайте стикери за плочки, за да украсите едноцветни бани с цветни мозайки

Много бани имат големи плочки, които имат стандартни дължини на страните от 15 сантиметра или повече. Промяната в колоритен мозаечен модел, често особено ценена с цветови градиенти, ще включва строителни работи. Алтернативата са стикерите за плочки с голямо разнообразие от мозаечни изображения.

Популярна мозаечна оптика

Малките мозаечни шарки са много популярни като декор на плочки в банята. Голям брой цветни квадратчета със страни между един и четири сантиметра създават атрактивни цветови градиенти по цялата площ, които създават морска атмосфера в синьо, например, или в нюанси на зелено, които напомнят на растителна природа.

  • Прочетете също - Нов външен вид от дърво до камък със стикери за плочки
  • Прочетете също - Бързият и лесен път към светла баня с бели стикери за плочки
  • Прочетете също - Нов дизайн на банята за минути с стикери за плочки

Популярни са и цветни комбинации от мозайки на стената на банята, като облицовки за душ или облицовка на вана. Асортименти в съвпадащи цветови групи или ярко оцветени комбинации с големи цветови контрасти също се произвеждат и предлагат в голям брой като стикери за плочки.

Повърхностни ефекти и външни мозаечни мотиви

Има стикери за плочки за баня във всеки възможен цветен асортимент и с отделни мозаечни елементи с различни размери, адаптирани към съществуващите размери на плочките.

  • Блестящи
  • Матирано
  • Мраморен
  • Метален
  • мотив

Мозайките могат да включват и кръгли форми или дъги. Към плочките се добавят стикери с плочки с изображения на други мозайки. Тези продуктови линии включват имитация на сводести каменни мозайки, представяне на древни мозайки като добре познати мотиви от римската и гръцката история и поп арт или арт нуво изкуство.

Евтин и в правилния разрез

В допълнение към едноцветните стикери за плочки за баня, мозаечните мотиви са най-евтините. Лепилните плочки се предлагат на единични цени от десет евроцента, но те могат да бъдат избрани само въз основа на размера на плочките, върху които да се залепят.

Производителите и търговците на дребно в Интернет като ние обичаме дома.com, стикер abc.де и филм за плочки.com предлагат своите продукти за различните основни размери, които имат стандартни размери от десет до тридесет сантиметра в различни комбинации.

Съвети и трикове Единственото частично поставяне на съществуващите плочки със стикери за плочки в мозаечен вид може да създаде интересни допълнителни ефекти, ако например вземе цветовите тонове на съществуващите повърхности.