Облечи стената с многоъгълни плочи

Многоъгълни плочи за стената са описани с обозначението на стендните или облицовъчни камъни. Отделните фрагменти от естествените скали имат дебелина на материала, която прилича на стените и клинкер. Те са прикрепени към стената по същия начин. Като на етажите е работата на пъзела дизайн.

Сух бягане на пода пред стената

Разбира се, когато стената е покрита с облицовъчни камъни или плочи в многоъгълна форма, сух течение във вертикална посока не е възможен. Най-лесният и най-значим е да се използва пода пред стената. В допълнение към вече съществуващата близост на материала до обекта, оптичното впечатление може да се счита поне грубо.

  • Също така четете - обличам стена с тъкан
  • Също така четете - облечете стената с ламинат
  • Също така четете - обличам стена с твърди

Ако покритието на пода му позволява, дръжките на креда могат да маркират размерите на стената. Вътре, селекцията на скалите се увеличава, тъй като могат да се използват меки несвързани утайки, като пясъчник или варовик. Теоретично, мрамор също е възможен, но закупуването на скъпия материал в многоъгълните форми често е трудно.

Особено в южните европейски региони, многоъгълните плочи вероятно ще бъдат приложени нагоре с самоизработени извити крайни край. В много случаи това опростява "работата на пъзела", тъй като тя е прикрепена нагоре, без да се налага да се постигне права линия. Този метод може да се реализира дори без сухо движение.

Изчисляване на теглото и използвайте съответното "лепило"

Бележните камъни са дебели между осем и тридесет милиметра. Теглото трябва да се изчислява чрез обема на пространството. Обемът на пространството на един единствен камък може да бъде приблизително определен в многоъгълна форма. В идеалния случай се образува един вид въображаем кръст в най-широко разпространените каменни страници, които формират стойности за дължината и ширината. Височината се образува от дебелината на полигоналната плоча.

Тази мярка за стаята се умножава по плътността на съответната скала. Например, теглото на гранит може да се изчисли с адаптацията към същото измерение, кубичен десетичен (DM) или кубичен сантиметър с коефициент на умножение 2.8, 28, 280 или 2800. В това грубо изчисление, заради безопасността, ще излезе по-високо тегло, когато фурнирният камък тежи, тъй като има между десет и двадесет процента по-малко съдържание на стая.

Методология в монтажа на стената

За разлика от субструктурата за полигонални плочи на земята, изисква фиксиране на вертикално на стената основни преживявания и познания на плочките.

Вертикално преместените многоъгълни плаки трябва да се нанасят в среда или дебело легло. Трябва да се приложи методът за маслено плаване.

Като "лепило" не е достатъчно конвенционален циментова замазка (7.65 € в Amazon *). Специални специални разтвори, обогатени с допълнителни лепилни вещества, също предпазват ефлоресценцията и обезцветяването на облицовъчните камъни. Същото се отнася и за пълнителите при изливането на многоъгълните плочи.

Съвети и трикове работят отдолу нагоре за многоъгълни плочи на стената. Като интересна алтернатива, че те могат да се справят с тях по-малко сложни, така наречените птици от естествен камък са достъпни като облицовъчни камъни.