Разкрасете фасадата с люлка и стил: нашият басейн с идеи

Фасадата се счита за фигурата на къща, вероятно дори цялото семейство, живеещо в нея. Ето защо винаги е добра идея да работите върху външния ефект и да го украсявате много! Има много различни възможности за избор, които бихме искали да ви представим на този етап. Приготви се!

Разкрасяване на фасадата с цвят: вдъхновения

Бихте ли искали да опитате нещо цветно? В крайна сметка не всяка къща трябва да бъде бяла или тухлено червена, има толкова много други красиви нюанси по света! Тук бихме искали да представим малка селекция като малко предложение:

  • Прочетете също - Обновяване на фасадата - с ноу-хау и стил
  • Прочетете също - цени за фасадни панели
  • Прочетете още - Боядисване на фасадата и важни неща за сухия сезон
  • Средиземноморска теракота
  • топло жълто-оранжево
  • пресен лимоненожълт
  • нежно липово зелено
  • небесно светлосиньо
  • приятелско розе
  • ароматен люляков тон

Ако всичко това изглежда малко смело за вас, можете да разчитате на така наречените алто тонове, които се смесват с малко сиво. Старо розово и антично бяло са сред най-известните от тях, но други цветове също могат лесно да бъдат „счупени“, за да се развие изцяло техният фин чар.

Цветови комбинации, които носят радост!

Цветовете са особено ефективни в комбинация с други цветове. Създайте хармонично разнообразие на вашата фасада, като комбинирате два подобни тона и развиете красив цветен модел от тях! Ето няколко хубави примера:

Сянка 1

..

..

в комбинация с ефект на сянка 2

Небесно синьо Бял широко небе
Лайм зелено Кремообразно бяло пролетно време
люляк Роуз Цъфтяща мечта
Лимонено жълто Бял Чисто освежаване
теракота земен кафяв / охра Средиземноморска топлина
Златисто жълто Светло сиво елегантност

Може би можете да измислите още повече цветови комбинации за фасадата на вашата къща - или току-що сте открили любимите си нюанси в този списък: Сега трябва да разгледате комбинацията на RAL карта и да помислите добре как ще изглежда тя в голяма площ. Тогава може да си отиде!

Разкрасете фасадата с облицовка

Разбира се, можете да облечете фасадата си и с естетичен материал, ако не сте в настроение за цвят. Това със сигурност ще струва много повече, но ще превърне собствеността ви визуално.

Нанесете избрания от вас материал върху подструктура, която осигурява добра вентилация: дърво, шисти, метал, пластмаса, мрамор, плочки

..

Вие имате избор!

Съвети и трикове Какво ще кажете за облицоване на измазана фасада с тухла? Изглежда, че къщата ви всъщност е построена от червени, бели или сиви тухли!