Monsieur Cuisine Connect тест: Lidl-ThermoMix в чест

Кухнята на мосю, свързване на Silvercrest се счита за благоприятна термомикс алтернатива. Но хранителният процесор от Lidl наистина може да се поддържа? Проверихме, че в теста за свързване на монската кухня.

Замесете, разбъркайте, смачкване, пюре, печено, готвач и параход - всичко това върви много по-лесно и по-бързо с хранителен процесор. Сред многофункционалния кухненски помощник термомиксът на Vorwerk се счита за най-голям от чувствата. Но качеството има своята цена. Така оригиналната термомикс струва над 1.000 евро.
Нищо чудно ново, по-евтини кухненски машини с функция за готвене като гъби изстрел от земята. Особено популярен модел по алтернативите на Термомикс е Silvercrest Monsieur Кухня от Lidl *. Сравнително ниската цена от 349 евро идва на потребителя много.
Предлага се сега: Тук можете да поръчате Cuisine Monsieur Connect онлайн в Lidl.*
Но Lidl-ThermoMix може да се справи с оригинала качествено? Нашите колеги, професионалните тестери на френския сайт Les Numériques, имат Cuinsine Connect Проверено на сърцето и бъбреците. Преведохме резултатите до вас разбираеми.

Предварително във видеото: Рецепта за картофени моркови пилешка бебешка каша

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Jutta Eliks

Monsieur кухня Connect от Lidl: подробности за продукта

Преди да отиде в чудовището и ние разгледаме обработката на монската кухня, в сравнение с Vorwerk-ThermoMix, тук идват тук основните трудности на Lidl Food процесор.
Детайлите на продукта с един поглед:

 • 7-инчов сензорен дисплей за лесна работа
 • Мощност на двигателя 1000 вата (функция за готвене), 800 вата (смеси)
 • Скорост в 10 етапа + турбо функция
 • Регулируем температурен диапазон от 37 до 130 градуса
 • Максимум 3 литра
 • 99-минутен таймер
 • Интегрирани кухненски скали за директно претегляне в пота
 • 3 Автоматични програми (месене, готвене и соти)
 • Правни събития за смачкване на храна
 • REELINGS за тесто и разбъркващи супи или яхнии (без раздробяване)
 • Wi-Fi интерфейс за изтегляне на рецепти и редовни актуализации
 • Пилот за готвене (над 164 предварително инсталирани рецепти с инструкции стъпка по стъпка)

Monsieur Cuisine Connect: оптика

Оптичното прилика на Vorwerk-ThermoMix (точно на снимката по-долу) не трябва да се пренебрегва: така че блокът на двигателя на монската кухина да се свърже (вляво на снимката) е покрит с здрава бяла пластмасова обвивка. Резервоарът се състои от неръждаема стомана и има сив пластмасов капак. Но хранителният процесор LIDL е парче по-дълбоко и обемист от оригиналната термомикс. Така че очаквайте достатъчно място на кухнята си.
Ето точните размери на майката на мосюрната кухина:

 • Устройство (с контейнер за миксер и капак): 49.5 x 31 x 37,5 cm
 • Тегло от устройството с аксесоари: Ок. 10.6 kg
 • Тегло на устройството без аксесоари: Ок. 7.1 kg

© Les Numériques

Какво не се изправя, двете дръжки наляво и надясно по гърне. В резултат на това операцията за съжаление е малко по-неудобна. За разлика от ThermoMix, където дръжката седи отпред, имате нужда от двете ръце в Monsieur Cuisine Connect, за да премахнете контейнера за тежък миксер. Преди да трябва да изтеглите бутона за затваряне в посока на стрелката.
Също така: тест за кухненски машина: толкова добър е тестовия победител наистина!

Monsieur Cuisine Connect: Аксесоари

В допълнение към контейнера от неръждаема смеси с подвижен капак с генеричен отвор за пълнене и също така сменяема мини измервателна чаша, устройство за пара с плоска и долна вложка и съвпадение на капака на мосю купин.

Други аксесоари за монсия Кухня Connect:

 • 1 отделен комплект за готвене с отвори (например за Кукте картофиДа се)
 • 1 вложка за нож за смачкване на съставки
 • Шпатула за разбъркване тесто и изваждане на комплекта за готвене
 • 1 Разбъркване за супи

Оптичен, всички елементи се вписват перфектно през същия прост дизайн.

Monsieur Cuisine Connect: Libra

За разлика от други благоприятни алтернативи на Термомикс, Cuisine Monsieur Connect има точно като оригиналния Вграден мащаб. Това означава, че не е нужно да ги купувате като с много други модели.
Практически: функцията Тара. С натискането на един бутон, поставяте везните обратно към 0 грама, така че можете да огънете индивидуалните съставки лесно последователно.

© Les Numériques

Monsieur Cuisine Свържете се в теста: каква е операцията?

Екранът на Monsieur Cuisine Connect работи чрез сензорен екран - за гладко изтичане на чист пръст трябва да има и не носете ръкавици. Чрез вратовръзка, избирате конкретна настройка, която преди това сте се обадили с малкия бутон.
На дисплея ще намерите три кръга, подредени един до друг. За тези дисплеи могат да бъдат таймер, . t Микс скорост (както и спускане) и температура да настроя. За да увеличите стойността, премествате пръста си на сензорния екран по посока на часовниковата стрелка в кръг.

© Les Numériques

Различни символи на началния екран също са пряко достъпни до трите автоматични програми или събиране на рецепти на LIDL THERMOMIX. Като цяло, работата на устройството е интуитивна и лесна.
Между другото: Таблото е леко наклонена, така че да можете да прочетете дисплея още по-добре, когато мосю кузоне се свържете от оригиналната термомикс на Vorwerk.

Monsieur cuisine Свързване в тест: Какъв е пилотът за готвене?

За да получите достъп до рецептата на вашата монсия Cuisine Connect, трябва да влезете в WLAN Home Network и да регистрирате устройството си. След това процесорът на храната многократно дърпа най-новите рецепти за LIDL THERMOMIX от интернет. Актуализациите просто се изпълняват на заден план.

С помощта на пилота за готвене можете да навигирате напълно от рецептите. Те са сортирани по азбучен ред и впоследствие могат да бъдат разделени на категории или избрани любими рецепти. Можете също да търсите конкретни рецепти или съставки и да получите дори снимки на рецептата. Предлагат се и точни хранителни стойности на ястията, както и размера на порцията.
Прилагането на Cuisine Monsieur Connect е подходящо и за начинаещи. Например, ще бъдете отбелязани в рецептите, например, за да се подгърнете фурната, за да дадете своевременно. Разбира се, автоматично зададе времето и температурата на готвене, разбира се.
Бакшиш: В App Store и Google Play можете да изтеглите подходящото приложение на Monsieur Cuisine за достъп до повече (потребителски) рецепти и тематично разнообразното списание Monsieur-Cuisine. Кухненската книга на Monsieur Cuisine с 100 рецепти са достъпни тук в Amazon *.

Monsieur Cuisine Свържете се в теста: Как да почистите машината?

Добри новини за всички Flushing Muffle: Всички аксесоари от Lidl ThermoMix могат да бъдат почистени в съдомиялната машина - освен базовата станция с блока на двигателя. Освен това е възможно автоматично почистване на купата чрез функция на програмата.

Също така, екранът може лесно да се избърше с влажна кърпа, тъй като той няма пропуски. На подложки на място в саксия, вие излизате добре, ако разтваряте приставката за ножа. За разлика от Термомикс, можете дори да извадите уплътнението от капака на майката на мосюр, така че устройството да е особено хигиенно.
За да не би: напълно автоматични машини в теста: това са 3-те най-добри кафемашини

Monsieur Cuisine Свържете се в теста: функции в чека

Функцията за микс Работи според нашите колеги от LES Numériquiques. Дори перфектният натрошен лед произвежда майката на мосюр се свързват в секунди в турбо режим. Супите също са фино пюре. Само за смачкване на зеленчуците има известно приспадане, тъй като парчетата излизат неравномерно.
Термофункцията също е добър в Lidl ThermoMix. В сравнение с оригинала, топлината в кутията за мосюр се свързва много равномерно. Едва ли има твърде температурни разлики на земята и от двете страни на черупката.

Минус точки, от друга страна, са на разположение за изключително бавното повишаване на температурата в майката на мосюр. Докато ThermoMix се изключва само за 4 минути от 20 до 40 градуса, хранителният процесор Lidl се нуждае от 20 минути. В края на краищата, храната се нагрява толкова внимателно, можеше да се държиш. Това обаче е доста тревожно за бързо готвене или параграфи.
Консумацията на енергия Има малко по-висока в майката на мосюрната кухина, отколкото други кухненски машини, тествани от Les Numériques. Поне това е така, когато готвите супа. При кипене (30 минути работа при 80 градуса) обаче, Lidl-ThermoMix консумира сравнително малко енергия.

Също така на gofeminin: сезонни календарни зеленчуци

© Istock

ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Как монската кухня се свързва от LIDL отрязана в теста?

На: Монсовата кухня свързва резултатите чрез лекотата на използване чрез големия дисплей, интегрираната скала и подробните рецепти. Също така много добра ефективност на смесване, великия капацитет и едва съществуващ шум, правят Lidl устройството силна конкуренция за Thermomix - да не се споменава опростено почистване.
Contra: Cuisine Monsieur Connect е доста обемист и се нуждае от много място в кухнята. В допълнение, пота и капакът не са много лесни за отстраняване през страничните дръжки и механизма за затваряне. Освен това има сравнително бавно повишаване на температурата.
Тук е разпределението на точките с един поглед (от Les Numériques):

 • Удобство за потребителя: 5/5 звезди
 • Почистване: 5/5 звезди
 • Смесена ефективност: 5/5 звезди
 • Термофункция: 4/5 звезди
 • Шум: 4/5 звезди
 • Консумация на енергия: 4/5 звезди

Тук можете да си купите евтина морска кухня Connect в Lidl.*