Трябва да нарисувате руното на художника?

Руното на художника е терминът, който всъщност се използва за два продукта, които имат нещо общо с рисуването, но са съвсем различни неща. Трябва ли да рисувате руното на художника или как всъщност се обработва??

Какво е руното на художника и за какво се използва

Руното на Пейнтър определено има нещо общо с интериорния дизайн. Има обаче два напълно различни продукта, които имат само едно и също име. Това са следните неща:

  • Прочетете също - рисуването без тапет не е проблем
  • Прочетете също - Тапет за рисуване вместо дървен чип
  • Прочетете също - руното на художника може да бъде боядисано в зависимост от дизайна на повърхността
  • Санираща плочка като стенно покритие и като алтернатива на конвенционалните тапети
  • Боядисано руно като покривало за пода за защита по време на бояджийски работи

Става въпрос за първия продукт, а именно едноцветен тапет, направен от специален нетъкан текстил, който може да се използва като алтернатива на тапета с дървени стърготини. Обаче руното на художника предлага няколко предимства пред тапета с дървени стърготини:

  • покритието на стената не се къса толкова бързо
  • преодолява леки повреди по стената
  • предлага се с различни повърхности
  • е много стабилна по размер

Обработката на руното на художника

Това е много гъвкаво стенно покритие, което все по-често се използва като алтернатива на тапета с дървени стърготини. В допълнение към вече споменатите предимства, материалът предлага още едно, а именно защитата на стенната конструкция в гипсокартонна конструкция с гипсокартон. Това също има ефект върху последващата обработка на боята, тъй като тя не може лесно да проникне в картонения слой на гипсокартона отдолу.

Руното на художника трябва да бъде боядисано?

Имате няколко опции за осигуряване на руното на художника с желана повърхност, например чрез нанасяне на допълнителен тапет или боядисване. Можете обаче също така да оставите руното на художника постоянно на стената, за да завършите конструкцията на стената. Това е особено вярно, ако сте използвали специално лепило за нетъкан тапет и сте използвали нетъкан текстил на художника с желана структура.

Използвайте различни видове руно на художника

Можете да получите различни видове руно на художник с гладки или структурирани повърхности в специализирани магазини, включително руно на художника като така наречения 3D тапет. Този материал създава особено ясна и видима дълбочина и следователно може да се използва много добре за проектиране на стая с интересни стенни елементи. Например могат да се постигнат измамно реални каменни конструкции или други пространствени ефекти. Боядисването не е необходимо с тези тапети.