Bold Aylin: Какво крие тази жена, никой не подозира - докато не отрязват ...

Хубаво въпреки болестта: с неверната си истина тя е новата звезда в YouTube ...

Тази млада жена се оказва с видеоклипа си, как смелост и сила наистина изглеждат. Ако видите лъчистата агина с дългата коса и лъчистите очи в началото на това видео, тогава се чувствате веднага заразени от Joie de vivre на тази красива жена.

Който айлин мразеше себе си и тялото й, но веднъж и всъщност изглежда съвсем различен, просто невероятно! Ейлин страда от алопеция ареата - форма на кръгова загуба на коса в последния етап, където в случая засегнатите места на главата и очите му вече не се възстановяват - необичайната коса не расте след това. Тя казва на видеото на трудните времена в живота си - от "пиърсинг поглед", от свободата на живота, от борбата и омразата срещу себе си.

Но тези времена на скривалище под грим, изкуствени мигли и перука са над - във видеото тя се показва без цялата тази защита - безгръдки и без коса. И тя обяснява. Защо: "Това не съм аз!- Това, което можем да видим, трябва да насърчаваме всички да стоят. Каква смела стъпка от впечатляваща жена, която се е научила да обичаме себе си. Преместването на видеото носи заглавието "Luckl-i".

Зареждане...