Следваща оголена: Сила Сахин също се издига" gzsz "?

Сила Сахинс договор на "добри времена, лоши времена" изтича през лятото и все пак родният тури не знае дали той винаги е разширен изобщо.

Сила Сахин не знае дали вашият договор е разширен с "добри времена, лоши времена". След наскоро потвърди Феликс на Jascheroff и Isabell Horn, излизането от популярната серия, 27-годишният признава, че те също не знаят дали ще бъдат видени в поредицата след края на договора през лятото на 2014 г. Серията.
Вместо да се сблъскват с главата надолу, актрисата привлича да пътува за осем седмици. Списанието "в" ви казва: "През декември се отнасям към осем седмична почивка от GZSZ. Бих искал да прекарам много време с Ilkay или със семейството си в Турция."
Как точно продължава за Сахин през следващото лято, тя все още не знае. "Моят договор работи до лятото на 2014 г., след това съм пет години в gzsz. Не мога да кажа точно как и къде отива за мен."
Вътрешността се чувства като!"Знаейки, че тя е подобна на всички серийни участници към края на годината и те трябва да вземат работата си всяка година на работното си място. - Малко преди края на годината започва големият тремор. Понастоящем това е чувствителна тема и договорното съдържание може да не се съобщава така или иначе. Че толкова много говори за това не харесва станцията."

Последните новини Isabell Horn Скандал около "gzsz" - изход: Isabell Horn е уволнен?