След 6 спонтанството празнуват това очакващ майка си дъга си бебе в специален вид

Бременната Джесика с нетърпение очаква вашата дъга след бурята.

Джесика Махони очаква "бебешко бебе"."Така се нарича дете, родено след спонтанен аборт, раждане на зъби или внезапен детскичд - дъгата след бурята, така да се каже. Въпреки това, очакваната майка от американското състояние на Кънектикът не е извършила една, а шест спонтанност. Тежка съдба, което означава, че Джесика сега е още по-доволна от потомството ви.

За да празнуваме този прекрасен повод, бременната жена по много специален начин от фотографа Joann Marrero се изчисти. С помощта на цветни димни бомби този магически запис е създаден:

"Дъга бебе означава да знаеш, че красотата на дъгата не е такава, травмата на буря изчезва", казва фотографът Джоан. "Когато се появи дъга, това не означава, че бурята никога не се е случвала или семейството не се бори с последствията. Това просто означава, че в средата на тъмнината и облаците се появи нещо великолепно и пълно със светлина."

Джесика, която вече е майка на малко син, трябваше да премине през тежък начин да стигнем до тази точка. Но сега иска да говори за нейните преживявания, за да помогне на други майки и жени. Тя обяснява: "Надявам се, че моята история ви помага да знаете, че не сте сами, защото начинът на тази загуба е тъмен и самотен."