до смъртта на Корис: Леа Микеле най-накрая нарушава мълчанието си

Леа Микеле, приятелката на наскоро починалия "Glee" - звезди Кори Монтейт, за първи път съобщава след смъртта на нейния приятел.

Накрая Леа Микеле говори за скръбта и нейните чувства! След като приятели показаха изключително притеснени за душата състояние на актриса поради смъртта на наркотиците на смъртта на наркотиците на Партньора Кори Монтейт, американецът се изразява за първи път за загубата и техните чувства.
По този начин, благодарение на феновете си, тя донесе и ескортираше на снимка, която то сочи с нейната скъпа, чрез Instagram: "Благодаря ви, че ми помогнахте с огромната ви любов и подкрепа през това време. Кори винаги ще бъде в сърцето ми."
Канадската звезда беше на 13 години. Юли мъртъв е намерен в хотелската си стая във Ванкувър. Като причина за смъртта, екземиалният алкохол и употребата на наркотици е валидна след първите медицински констатации. Микеле беше след шокиращото послание "унищожено на земята", колко близки доклади в епизода.
Междувременно, в допълнение към Микеле, други съ-звезди отново използваха социалните мрежи около починалия данък до Zoll. Например, Kevin MChale също написа в Instagram: "толкова благодарен, че ми е позволено да изпитам и толкова много други оголни, невероятни, неговия хумор и талант. Няма да има ден, на който не ми липсва."
Междувременно Jayma може да се противопостави на! Новини: "Има толкова много неща, които трябва да си спомнят Кори. Беше толкова забавно да бъдеш с него и имам само невероятни и прекрасни спомени за работа с него."

Последните новини Cory Monteith Хайди Клум, Майкъл Дъглас и Ко.: Това е по-ясното в "Emmys"