След като директорката им се разболя от рак, този старши клас прави нещо невероятно

Не само директорката й е видимо трогната от топлината на учениците ...

Само на 17 или 18 имате много неща в ума си, но рядко това са проблеми на други хора. Учениците от последната година на прогимназията в американския щат Ню Хемпшир доказват, че има и такива, които безкористно се грижат за проблемите на другите. Защото, когато директорката им се разболее от много рядка и агресивна форма на рак, учениците решават да й помогнат и да се откажат от собственото си забавление.

Общо учениците събират 8 през последните четири години.000 щатски долара (приблизително. 7-ми.300 евро), които всъщност искат да похарчат за заслуженото си последно пътуване. Когато популярната им директорка Кортни Вашо им каза седмица по-рано, че има рак, учениците не се поколебаха. С тайно гласуване те гласуват дали искат да дарят парите, събрани от директора за техните лечения на рак. Решението е единодушно: Да!

Вижте движещия се момент във видеото, когато учениците изненадват своята директорка:

Зареждане...

Директорката Кортни Вашо е видимо трогната от жеста, но все още може да приеме дарението от своите ученици с тежко сърце. „Наистина ми е трудно да приемам помощ и наистина не знам какво да ви кажа“, каза режисьорът.

Но тя не трябваше да казва нищо. Нейните ученици разбраха и изпълниха това, което Кортни и нейните колеги ги бяха научили през последните години: грижата за другите, присъствието на другите често може да бъде много по-удовлетворяващо от собствената ви полза. "Тя е саможертвена и безкористна и ние също искахме да бъдем безкористни сега", каза един от учениците Иън Бейкър.

„Те са просто невероятна, забавна и уникална група хора“, каза Кортни Вашо. И можем само да се съгласим с това. Надяваме се, че директорката може да спечели трудната си битка и да пожелаем на тези специални ученици всичко най-добро за бъдещето.