гол на Oktoberfest: Micaela Schäfer Up без

Прилича на нормален баварски дирник. Поне на пръв поглед. Но Micaela Schäfer не носи нищо друго освен малко цвят. Много специален екипировка на WIESN.

За раздвижване на голето Oktoberfest Nude модел Micaela Schäfer предостави: В неделя, 22. Септември тя все още се появява в Дирддл по пътя и обясни, че иска да запази традицията. Ден по-късно, на 23. Септември, но след това направи всичко, което се очаква от нея: тя се появи на върха. Bodypaint обаче имаше Dirndl боядисана.
Micaela не беше единственият, който носеше малко необичайно Wiesn Outfit: Ямайският спринтьор и шесткратния олимпийски шампион, който Usain Bolt дойде в Мюнхен, за да празнуват с приятелите си на Октоберфест. В бъдеще в карирана риза, кожени панталони и тъмночервени чорапи за коляно, той има вчера, 24. Септември, представени в палатката за бирени. Само с обувките той не се разбираше, защото трахото облекло носеше най-бързия човек на черно-жълтите маратонки.
През последните няколко дни едно докосване на Холивуд също се сблъсква с Мюнхен Theresienwiese в последните няколко дни: актьор Самуел L. Джаксън ("Джанго е недозиращ") погледна октоберфест - традиционно облечен в кожени панталони, с костюм и бели чорапи за коляно. Според британския вестник "ежедневна поща" той също трябва да има една или друга мярка за бира.

Последните новини Micaela Schäfer Също така: Micaela Schäfer иска да изпръска задника си