Гол фото скандал? Даниела Каценбергер е толкова разкриваща в интернет

Даниела Каценбергер постави основите на кариерата си с VOX формата „Up and Away - My International Diary“. Нейната цел тогава: Направете го в "Playboy " като зайче. Нови снимки в Instagram предполагат, че тя все още не се е отказала напълно от тази цел.

Даниела Каценбергер стана известна през 2009 г. като водолазно-руса козметичка с татуирани вежди и голямата цел да се превърне в Playboy един ден. Форматът VOX "Up and Away - My International Diary " придружаваше тогавашната 22-годишна възраст, когато тя се опита да опознае основателя на Playboy Хю Хефнър. Тя не успя да влезе в Playboy през 2009 г., но с директния си начин постави основата за впечатляваща кариера.

Няма проблем със свободата на движение

Последните новини Даниела Каценбергер Даниела Каценбергер без грим: категорично сравнение!

Дори тогава Даниела нямаше проблем с голата кожа. На млада възраст култовата блондинка беше пред камерата за няколко голи издънки и дори беше включена в календара на производител на авточасти. Междувременно котката е пораснала, разделила се с татуираните си вежди и е напълно погълната от ролята си на майка.
Тя продължава да радва феновете си с хумористичния си характер и вече има над 1,5 милиона последователи в Instagram. В нейната история в Instagram от 10. Юни, Даниела вече е необичайно разкриваща. Когато затваря прането, тя очевидно изпуска всички завивки! Само две ленти цензурират тялото й. Така възниква въпросът дали още не се е сбогувала напълно с мечтата си да стане зайче на Playboy...
Във видеото: Даниела Каценбергер се е променила толкова радикално

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Естер Писториус

Самоиронията вдъхновява феновете й

Резолюцията следва незабавно. Блондинката за пореден път си позволи да се шегува с последователите си: Всъщност е облечена в тюркоазено бикини. 32-годишният младеж коментира лентата "Цензуриран " със смях емоджи.
Това не е първият път, в който Даниела се подиграва на последователите си. През април блондинката публикува близки планове на гърдите си в сутиен. Феновете можеха да се възхищават и на снимка на бикините си. Жалко, че предполагаемите гърди бяха нейните колене в сутиен, а близък план на „задните части“ всъщност бяха вдлъбнатините на коленете й с бикини. Но точно за такива действия феновете й обичат култовата блондинка. Защото какво е по-приятно от някой, който може да се смее над себе си?.