голи торти и безплатна сватба: това са сватбените тенденции 2016

Да, правя! Осветява голямата стъпка тази година и вече е в средата на сватбеното планиране? Тук идват най-горещите сватбени тенденции за 2016 година.

Красивите: 2016 индивидуални сватби са напълно обявени. Прави каквото искаш. За тези, които все още търсят вдъхновения и не знаят точно каква посока трябва да отидат сватбата им, ние сме събрали седемте най-красиви сватбени тенденции 2016.

Безплатни сватби

Нищо срещу службата и църквата в регистъра: 2016, обаче, въведете фона. Все повече двойки искат да запечатат късмета си с безплатна сватбена церемония. Това е много лично и може да бъде персонализирано. Например, можете да се ожените в зелено, на плажа или в хола си. Също така това, което се казва и как е проектирана церемонията, можете да решите според вашите желания. Внимание: но офисът на вписванията все още трябва да бъде, защото само заради бракът е законно валиден.

Безконтажни сватбени рокли

Показва гърба си! Най-горещите булчински рокли 2016 изненада с изискан прекъсване. Комбинирайте върха й, вие сте пълни с тенденция.

Тук ще намерите най-красивите булчински рокли с изискана секция:

Също така на gofeminin: това са най-красивите булчински рокли без прекъсвания 2018!
© Pronovias 2018

Мед, злато и сребро

Дали на декорацията, обувките или бижутата: 2016 всичко се върти около злато, сребро и мед. Показва смелост да оцветяват и избира вместо скучни бели булчински обувки, но няколко в сребро или хубав меден тон. Дори и с декорацията, поканите и разбира се, бижутата ви можете да вземете тези цветове на тенденцията Super Pick.

Shrone Photos

Без сватба без снимки! Сватбената тенденция от 2015 г. продължава през 2016 г.: В допълнение към класическите снимки от снимките на фотографа от очите на птицата, така че отгоре, напълно обявен. Те са застреляни от безпилотни самолети и осигуряват много специални спомени за най-красивия ден от живота ви.

Голи торти

Много сметана, могъщ крем за масло и изобилие от глазура и цветя Marzipan: Тази сватбена тенденция е за щастие през 2016 година. Сватбената торта се поддържат прости, без фондан, разбира се, декорирани с плодове или цветя. Искаха вдъхновения? Под Hashtag NakedCake ще намерите страхотни идеи в мрежата, z.Б. Тези:

© Instagram / AnnacakeCouture

Бонбони барове

Какво е сладко винаги ... Банковите барове за сватбени тенденции също са сериозно обявени през 2016 година. За вас това означава: притеснен много сладкиши, като в ретро стил и украсени с любов в купички, бази за бонбони или станции.

Можете да направите BANDY BAR, готови или бъркалки: тук има инструкции

Най-красивите вдъхновения за сладък бонбон бар:

© Instagram / Happy.тема

Вежди вечерята

Все повече хора са вегетарианец или веганец: осъзнайте, че също така забелязвате, че в сватбено меню. Дълго време е имало постепенна опция, 2016 са напълно вегетариански менюта и бюфети, които са сериозно обявени. Нека да намерим страхотно, има много велики рецепти, които правят без месо.

Gofeminin обича Pinterest