Нови снимки от снимачната площадка: Този кадър показва момичетата от Гилмор, скърбящи за Ричард

Досега не беше ясно как точно момичетата от Гилмор ще се справят със смъртта на актьора Едуард Херман при възраждането. Но сега се появи нова снимка от снимачната площадка.

През 2014 г. Едуард Херман, който играе дядо Ричард Гилмор в култовия сериал, почина от мозъчен тумор на 71-годишна възраст. Веднага стана ясно, че смъртта на Херман - ако има съживяване на сериала - ще играе важна роля.

Сега дойде времето, защото на 25. Ноември идва осмият сезон на „Gilmore Girls - A New Year“ в Netflix. И колкото и да се копнее: Ние гледаме на цялото нещо с един смях и едно плачещо око. Засега никой не може да прецени доколко смъртта на Ричард ще засегне всички замесени. Не само момичетата от Гилмор, но и феновете.

Как трябва да се справи със смъртта на Ричард?? Той винаги беше там за Рори, играеше посредник между Лорелай и Емили и беше като цяло забавен и очарователен.

Временната раздяла на Ричард и Емили през петия сезон вече беше трудна за гледане и сега трябва да се подготвим да станем свидетели как Емили трябва да се справи със смъртта на съпруга си. Възраждането започва четири месеца след смъртта на Ричард. Не искаме да лъжем: няма да е лесно.

Надяваме се, че всички момичета от Гилмор ще излязат по-силни от това преживяване и смъртта на Ричард може дори да ги сближи. Във всеки случай, новоиздадената снимка от комплекта дава надежда. На него се виждат Емили, Лорелай и Рори, застанали пред гробището с обединени цветя.

Вижте нова снимка за момичета от Gilmore // t.co / DFMTAlMCeK снимка.Twitter.com / mHN9ys6nzJ

- ЮАН ВЕНДЕДОР (@juanvendedor) 8. Септември 2016 г

По отношение на ролята, която смъртта на Ричард ще играе в живота на Емили, Лорелай и Рори, продуцентът Ейми Шърман Паладино заяви в интервю за TV Line: „(Трагедия като тази) носи със себе си мисли като„ Къде? Къде искам да отида? Какво правя?- Защото това означава смъртност. Нещо, което те са обичали, вече го няма, което означава, че нещата, които обичате, няма да ги има завинаги. И не можете да приемате нищо за даденост."

Актрисата Кели Бишоп (Емили Гилмор) добави, че Емили е била много разстроена от смъртта на Ричард. "В отчаян опит да преживее мъката си, тя се колебае между състояние на почти колапс и почти маниакално състояние", казва актрисата.

Това, което е сигурно е, че момичетата от Гилмор ще бъдат изправени пред много големи промени - а оттам и за феновете. Може би трябва да имаме готови кърпички. 77 дни до съживлението!