Нова татуировка: Майли Сайръс може да промушва баба си

Има все повече и повече татуировки! Сега Майли Сайръс има снимка на баба си на предмишницата - гравирана от татуировка художник KAT на D.

Майли Сайръс беше като знак за любовта си, която се надигна на портрета на баба си по предмишницата. 20-годишният е бил удържан от татуировка художник KAT на D черно-сивия образ на баба си майчин, Лорета Финли, за да отпразнува близката си връзка.
В Twitter пише певицата ("разрушителна топка"), "защото съм твоя скъпа и тя е моята скъпа" и добавя снимка на Финли, на която тя се усмихва и с къдрици, че в страничен гребен до Вид къс Боб, за да се види е.
Сайръс показва също така да добави повече татуировки към тяхната колекция след завършване на работата по песните си. "Вчера беше направен ден на музиката, татуиран и висеше с приятели....Има нужди от повторение."
Първата "Хана Монтана" - звезда, която е отделена от Лиам Хемсуърт тази година, получи първата си татуировка на 2009 г. на възраст от 17 години. Оттогава ще бъде все повече и повече. Едва наскоро, по време на нейното интервю, тя има татуирани думите "подвижен $ tone" на подметките си по време на интервюто, защото искаше да направи нещо "забавно".
Други, значими орнаменти на тялото ви включват римските герои "viixci", което означава "7/91", месец и година, в който родителите ви запознават с Били Рей Сайръс и тиш. Тя също така украсява цитат с надписа ", така че мястото му да не бъде с тези студени и плахо душа, които нито познават победата, нито поражението" (цитат от Рузвелт) и думите "просто дишат".

Последните новини Майли Рей Сайръс Майли Сайръс: Това е причината за вашата вражда със Селена Гомес