Девет спонтанни аборта: Кармен Гайс шокира с признание

Кармен Гайс направи емоционално признание пред феновете си в профила си в Instagram. В това тя разкрива, че вече е претърпяла няколко спонтанни аборта...

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Естер Писториус

Кармен Гайс (55) изненада феновете си с емоционална публикация в Instagram на рождения си ден. Съпругата милионер сподели разкриваща себе си снимка от басейна. Тогава тя представя страхотното си тяло в стегнато бикини. Но това, което особено докосва феновете й, е текстът под снимката.

Последните новини Кармен Гайс Shitstorm за Carmen Geiss: Спорен пост относно изискването за маска

„Имах 9 спонтанни аборта“

Под снимките 55-годишният признава: "Имах 9 спонтанни аборта и извънматочна бременност. Ето защо бих искал да насърчавам жените днес, които може да се наложи да претърпят същата съдба (...). Искам да им покажа, че дори в напреднала възраст човек все още има толкова много лоши преживявания по отношение. Бременностите могат и не трябва да се отказват от 2 здрави деца."
Дългоочакваното желание на Кармен да има деца се изпълни едва на 38-годишна възраст. Въпреки предполагаемите й недостатъци, Кармен е много горда с тялото си и постигнатото от него.

Вижте тази публикация в Instagram

Защо просто не се чувствам на 55 ????? Успях да използвам добре времето на Корона за себе си.Жалко е, че няма плажни клубове, в които да покажа работата си върху тялото си. „Имах 9 спонтанни аборта и извънматочна бременност,„ Ето защо бих искал да насърчавам жени днес, които може или са претърпели същата съдба.Бих искал да ви покажа, че дори в напреднала възраст все още можете да раждате 2 здрави деца след толкова много лоши преживявания по отношение на бременността и не трябва да се отказвате от себе си, но винаги трябва да бъде пример за подражание, във всеки случай за вашите деца ..Ясно ми е, че мнозина сега ще кажат „това е само Photo Shop“!! Но това, което има значение, са децата ми !!! Защото те познават всеки недостатък на тялото ми и са като Робърт "Най-големите ми критици " Ето защо съм горд, че днес съм на 55 години / млад, независимо дали по време на Корона със или без маска!! Имайки това предвид, пожелавам на всички здраве и всичко най-добро.Благодаря ви, че винаги сте в добри и лоши времена за мен!! Благодаря ви, че вашият carmen!!??

Принос, разделен на Carmen Geiss ? (@ carmengsiss_1965) на 4 май 2020 г. в 3:00 PDT

Да не би и: Carmen Geiss бременна: тук тя показва бебето си