Не само добър секс: Тези 10 неща, които всяка жена заслужава в една връзка!

Да имаш връзка винаги означава компромис и връщане назад. Но жените наистина не трябва да режат ъглите на тези 10 неща!

Намирането на точния мъж за цял живот не е лесно. Но след като сте хванали кандидат с потенциала на мечтан принц, бързо сте готови да се откажете от единия или другия в името на връзката. Той няма същите интереси като теб? Няма значение. В леглото най-вече става въпрос за забавление? Вие също приемате това. Но защо всъщност?

Всички ние заслужаваме някой, ....

1) ... кой цени вашето мнение.

Започва с малки неща като правилния избор на дрехи, но засяга и по-сериозни житейски решения като въпроса за подарък за рожден ден на майка му или решението за или против нова работа. Той ви пита за вашето мнение и приема съветите ви присърце?

2) ... който мисли, че си секси. Без значение как изглеждате!

След една вечер на купон, напълно унищожен със заплетена коса и размазан грим и въпреки това той ти казва колко страхотно се смята за теб? Или дори веднага ще те атакува? Перфектно! Всяка жена иска такъв партньор.

3) ... с което получавате парите си по време на секс.

Каква полза за вас, ако се разбирате наистина добре и можете да говорите добре и задълбочено, но тогава изобщо не става в леглото? Разбира се, във всяка нова връзка отнема известно време, докато не сте набраздени и всичко се получи както трябва. Но ако той обръща внимание само на своите нужди и вие не си струвате парите, нещо се обърква ...

4) ... кой ви слуша и с когото комуникацията просто работи!

Комуникацията е всичко и всичко във всяка връзка. Просто трябва да работи, иначе ще бъде наистина трудно. Само ако можете да говорите за всичко, веднага да изчистите недоразуменията и да сте отворени и честни един към друг, вашата любов ще има дългосрочен шанс.

5) ... кой е най-добрият ти приятел.

Той е вашият любовник, вашата сродна душа, вашият болногледач. Преминавате през дебели и тънки заедно и той просто винаги ви разбира - дори без думи! Това е може би най-добрата основа за пълноценна връзка и точно това заслужава всяка жена до себе си!

6) ... който също ви подкрепя в ежедневието.

В добри отношения се придържате и споделяте задачи! Също така може би по-малко популярните неща като измиване, изнасяне на боклука или ходене на зъболекар с децата. Ако наистина стои напълно зад връзката ви, той също ще ви подкрепи, където може.

7) ... който също харесва малките ви грешки и слабости и ви приема такъв, какъвто сте.

Изобщо не можете да пеете, но все пак го правите всяка сутрин под душа? И редът също не е вашето нещо? Няма значение, защото той дори намира тези малки слабости за очарователни - в края на краищата те те правят това, което си. И: Никой не е перфектен!

8-ми) ... който харесва вашите домашни любимци колкото вас.

Независимо дали имате стара сляпа котка, разглезена чихуахуа или отнемащ време домашен любимец като кон: Ако иска да бъде с вас, трябва да бъде с Минка, Фифи и др. да организираме! В крайна сметка вашият домашен любимец е важна част от живота ви ...

9) ... който споделя вашите ценности и идеи.

Разбира се, не е нужно да се съгласявате по всички точки. Но за една щастлива връзка е много важно да поставите същите приоритети в живота. Основни идеи z.Б. по лоялност, детски въпроси и др. вече трябва да се съгласи.

10) ... това те кара да се смееш всеки ден!

Нищо не е толкова ценно, колкото същото чувство за хумор. Защото, ако можете да се смеете заедно, можете да правите (почти) всичко останало!