Без обида: Кои жени трябва да избягват да гледат футбол

Наистина не искаме да използваме никакви клишета, но може да се каже, че обикновеният футболен фен е по-скоро мъж. И колкото и луда да е жената по футбол, не й е съвсем лесно в света на кръглата кожа. Защото като жена, за съжаление все още се гледа на вас със скептицизъм от единия или другия фен на хардуера.

На първо място: мъжете смятат, че е добре, когато жените харесват футбола и се радват на тях, независимо дали това е Световното или Бундеслигата. Според проучване на ElitePartner 86 процента от мъжете предпочитат да гледат футбол, когато са придружени от жени. Само 14 процента предпочитат изцяло мъжка група. Не всеки мъж обаче ви вярва, че наистина имате представа за темата ...

За да можем да убедим дори най-скептичния човек в нашата футболна годност на следващия мач, имаме няколко съвета как безопасно да заобиколим всички лоши мазнини. Според проучването това са навиците, които карат мъжете да се ядосват, когато гледат пакети:

1) Бърборене през цялото време

Не е нужно да изпадате в дълбока тишина или да ви запушват устата, но не бива да бърборите като водопад през цялото време. Това дразни мъжкия фен на футбола. Или да го кажем открито: гадно е.

2) Не знам кой играе срещу кого

"И така, кои сме ние сега?? Синьото или червеното?"

3) Появете се с пълна вентилаторна екипировка и извикайте най-силно

Облечен в черно, червено и злато докрай, в националната фланелка и с рог, дрънкалка и вувузела? По-добре не. Половината би била достатъчна тук ...

4) Непрекъснато коментиране на външния вид на играчите

"Изглеждаш горещо!"" Така че начинът, по който изглежда, не е чудно, че той обърква портата."Забележка: Тук има много тесни телета, които тичат по полето, но в женския футбол човек може да намери подобни забележки от мъже, гадно, нали??

5) Извикване "гол" към грешния отбор.

Моля, дами: малко концентрация. Това наистина НЕ Е СМЕШНО! Малък съвет: за да не се случи нещо подобно на първо място, винаги бройте до две, преди да извикате „гол“ или „преглъщане“. Тогава ще работи като по часовник.

6) Нека ви бъде обяснено офсайда

Вълнуваща игра от вашия екип просто не е подходящият момент да затворите последните пропуски в знанията. Съжалявам.

7) Просто се усмихвайте уморено, когато екипът ви отбележи

Това може да е малко емоция. В противен случай футболът би бил наполовина толкова хубав, нали?

8) Мисля, че Стефен Саймън е добър.

Има коментатори, които е добре да се намерят. Не този. Извинявай, Стефен.