Ниски цени за бетонни палисади

Популярността на бетонните палисади се дължи не само на множеството дизайнерски опции. Цените на кръглите или правоъгълни палисади, които лесно се произвеждат в производствения процес, са ниски. В допълнение към отделните палисади вече има сглобени палисадни бордюри с до 15 отделни палисади.

Палисади, колони или стели

Дори ако действителният съименник на палисадата, дървеният стълб, винаги е бил кръгъл в историята, днес също се предлагат правоъгълни и квадратни разграничителни камъни под името бетонни палисади. В зависимост от производителя тези компоненти могат да бъдат намерени и в продуктовите групи бетонни стели, блокове или бордюри.

  • Прочетете също - Ниски цени за бетонни блокове
  • Прочетете също - Примери за цени на бетонни тръби
  • Прочетете също - Средни цени за предварително напрегнати бетонни тавани

Класически кръгли бетонни палисади могат да бъдат закупени изцяло кръгли или с канали. Вдлъбнатината в жлебовете позволява стабилно, припокриващо се разположение на бетонните палисади. Много производители предлагат вече сглобени, набраздени бетонови палисади като фиксирани разграничителни елементи, които улесняват сглобяването и се предлагат дори по-евтино от отделните палисади.

Ценовите диапазони според височините

Разбира се, цените на бетонните палисади зависят от размера на детайлите. Бетонните палисади се използват за височини до един метър и диаметри до двадесет сантиметра. За размери, които надхвърлят това, бетонната колона започва като търговско наименование, с плавен преход.

Индивидуалните цени за бетонни палисади за височини до четиридесет сантиметра са между едно и две евро за бройка. Височини до около шестдесет сантиметра се предлагат между две и три евро; височини над това струват до пет евро всяка.

Консолидирани серии и отношения

Редове палисади, които вече са комбинирани, за да образуват гранични камъни, струват от две евро за продукти с дължина петдесет сантиметра и височина 15 сантиметра. Елементите от две части и единичните палисади струват между едно и две евро и позволяват адаптиране и дизайн на индивидуалния ход на разграничението.

Размерите на бетонните палисади варират във всяка посока и в променлива зависимост. Вариантите варират от тесните къси до късите дебели през тънките дълги до дебелите големи палисади. В областта с дебели и големи палисадечни форми копия на кухи профили са по-на разположение от масивните пълни профили. Диаметър под десет сантиметра не са направени с кух профил.

Съвети и трикове Ако търсите правоъгълни палисади, те също така проверяват други продуктови групи на всеки доставчик.